Ananásový elixír doprajte si neodolatelné kúzlo ananásového čaju z anásových šupiek

Predstavujem Vám domáci ananásový čaj, príjemnú zmes tropického ovocia a korenia, ktorá premieňa skromné ananásové šupky na pikantné, aromatické majstrovské dielo. S teplým objatím klinčekov, citrusovou sviežosťou citróna, jemným nádychom zázvoru a upokojujúcim pôvabom škorice je táto čajová zmes neodolateľné kúzlo ako žiadne iné.

prejsť na článok

Pizza chlieb – neodolateľné pizza bochníky

Jednoduchý recept na jemné pizza bochníky, pripravené z magickej zmesi múky, droždia, vody a soli. Celé kúzlo týchto mini pizza chlebov je ukončené veľkorysou infúziou olivového oleja a cesnaku, ktoré zaistia že každé sústo bude neodolateľne jemné a chutn

prejsť na článok

Zemiakové šupky nevyhadzujte, ale zasaďte

Zemiak je náš druhý chlieb, vo väčšine domácností sa konzumuje takmer denne. S tým spojené šúpanie surových zemiakov produkuje hromadu odpadu v podobe šupiek. Málokto pritom vie, že značná časť týchto zemiakových šupiek sa dá použiť na opätovnú zemiakovú

prejsť na článok

Platonico Elixir

NOVINKA Sladký rumový likér z trstinového destilátu, karamelu a macerátu hrozienok Sultana. Nezameniteľnú lahodnú chuť obohacujú tóny koňaku a vanilky. Rumový likér Platonico Elixir 34%RECEPTÚRA A KVALITA Trstinový destilát je dovážaný z Karibiku a expert

prejsť na článok

Stručná história čaju

Čaj definujeme ako teplý nápoj, ktorý sa pripravuje zalievaním sušených čajových listov horúcou vodou. Tieto listy pochádzajú z rastliny s názvom Camellia sinensis. Existuje viacero druhov čaju, vrátane čierneho čaju, zeleného čaju, oolongu, bieleho čaju

prejsť na článok

Neodolateľné jesenné menu v Hoteli Diplomat

Jeseň už vystriedala leto a šefkuchár v Hoteli Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach p. Vladimír Lokšík zostavil pre vás  neodolateľné jesenné menu. Hlavnú rolu si v ňom tentokrát "zahrali" kačacie prsia s malinovou omáčkou a zemiakovou roládou s ...

prejsť na článok