Akú ryžu kupovať?

V obchodoch nájdete milióny rôznych druhov ryže – dlhozrnná, guľatozrnná, biela, hnedá, basmati, sáčková.. Človek si niekedy proste nevie vybrať. Ktorá je z nutričného hľadiska najlepšia a ktorú kupovať?

prejsť na článok

Zapečené paradajky s mozarellou

Pri tomto jedle môžeme využiť rôzne zbytky. Uvarenú ryžu, kúsok vareného, alebo pečeného kurčaťa či iného mäsa.  

prejsť na článok

Bulgur nahradí aj ryžu. Pár chutných receptov do vašej kuchyne

Prednedávnom sme vám predstavili kuskus. Dnes sme sa rozhodli porozprávať vám o ďalšom pšeničnom produkte s názvom bulgur. Počuli ste o ňom už niekedy?

prejsť na článok

Kiyosaki radí kupovať čo najviac bitcoinov Vyletí až k $300 000?

Robert Kiyosaki, autor dlhoročného investičného bestselleru Bohatý otec, chudobný otec (Rich Dad Poor Dad), vyzval investorov, aby investovali do čo najväčšieho množstva Bitcoinu (BTC). Investujte, koľko si môžete dovoliť 20. marca Kiyosaki v príspevku na

prejsť na článok

Bude Buffett kupovať Bitcoin? Nedá sa to vylúčiť, tvrdí Scaramucci

Zakladateľ investičného giganta SkyBridge Capital Anthony Scaramucci nevylučuje možnosť, že konglomerát Berkshire Hathaway, ktorého generálnym riaditeľom je najznámejší investor všetkých čias Warren Buffett, bude v budúcnosti investovať do Bitcoinu (BTC).

prejsť na článok

Ryža a naše zdravie

Nie je ryža ako ryža – v kvalite, chuti a nutričnej hodnote jednotlivých druhov ryže sú prekvapivo veľké rozdiely. Ak konzumujete len „obyčajnú“ bielu ryžu z regálov našich obchodov, prichádzate o skutočné dobrodružstvo chutí a vôní spojených so spoznávan

prejsť na článok