Kiyosaki radí kupovať čo najviac bitcoinov Vyletí až k $300 000?

Robert Kiyosaki, autor dlhoročného investičného bestselleru Bohatý otec, chudobný otec (Rich Dad Poor Dad), vyzval investorov, aby investovali do čo najväčšieho množstva Bitcoinu (BTC). Investujte, koľko si môžete dovoliť 20. marca Kiyosaki v príspevku na sociálnej sieti X (Twitter) poukázal na problémy Číny, ktoré nasledovali po správach o pokusoch čínskych úradov podporiť akciový trh prostredníctvom [] The post Kiyosaki radí kupovať čo najviac bitcoinov Vyletí až k $300 000? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Firma Microstrategy chystá ďalší obrovský nákup bitcoinov

Spoločnosť MicroStrategy, najväčší verejne obchodovaný držiteľ bitcoinu (BTC), pokračuje spolu so svojím výkonným predsedom Michaelom Saylorem v prikupovaní ďalších BTC na súvahu spoločnosti. Microstrategy totiž spustila ďalšiu novú ponuku konvertibilných

prejsť na článok

Akú ryžu kupovať?

V obchodoch nájdete milióny rôznych druhov ryže – dlhozrnná, guľatozrnná, biela, hnedá, basmati, sáčková.. Človek si niekedy proste nevie vybrať. Ktorá je z nutričného hľadiska najlepšia a ktorú kupovať?

prejsť na článok

Bude Buffett kupovať Bitcoin? Nedá sa to vylúčiť, tvrdí Scaramucci

Zakladateľ investičného giganta SkyBridge Capital Anthony Scaramucci nevylučuje možnosť, že konglomerát Berkshire Hathaway, ktorého generálnym riaditeľom je najznámejší investor všetkých čias Warren Buffett, bude v budúcnosti investovať do Bitcoinu (BTC).

prejsť na článok

Microstrategy chce nakúpiť bitcoiny za ďalších 600 miliónov dolárov

Spoločnosť MicroStrategy, najväčší držiteľ Bitcoinu (BTC) spomedzi verejne obchodovaných spoločností, plánuje získať 600 miliónov USD, aby ich použil na ďalšiu kúpu bitcoinov (BTC). Oznámila to v rovnaký deň ako hodnota tejto firmy na akciovom trhu stúpla

prejsť na článok

Čoraz lepšie falzifikáty

Pravda, kupovať z druhej ruky je vždy riziko, čím drahšie hodinky, tým väčšie.

prejsť na článok