Ako začať cvičiť? Toto by ste mali dodržať

Čoraz bližšie je obdobie leta, kedy by chcel každý čo najlepšiu kondíciu. Rozhodne sa niet čomu čudovať. Predsa len na rad prichádzajú dovolenky, kde chce každý vyzerať čo najlepšie. Aby sme vám to uľahčili, prinášame vám niekoľko tipov, ako začať cvičiť. Začať cvičiť rozhodne nie je nič jednoduché. Mali by ste byť presvedčení o tom, že idete naozaj do toho. Nepúšťajte sa však do cvičenia bezhlavo. V prvom rade by ste mali mať premyslení plán a zároveň aj stratégiu. Zamerajte sa na svoj cieľ Nie je nič horšie ako to, keď začnete cvičiť bezhlavo. V prvom rade si tak premyslite svoj cieľ. Chcete schudnúť, udržať si kondíciu alebo vybudovať nové svalstvo? Pri všetkých cieľoch sa totiž celá cesta výrazne mení. Preto si najskôr premyslite to, čo chcete dosiahnuť. Následne si môžete založiť zošiť, poprípade si to písať do mobilu. Napíšete si totiž vždy všetky cviky, ktoré chcete uskutočniť. Nezabúdajte ani na vhodný pomer sérií a opakovaní. Pri cvičení mimoriadne dôležité. V cvičení vytrvajte Ak sa raz dáte na cvičenie, mali by ste v tom aj vytrvať. Množstvo ľudí to totiž vždy po týždni alebo dvoch vzdá. Kde nastáva problém? Pravdepodobne v tom, že začnú hneď zhurta. Potom sú frustrovaní, nevidia hneď výsledky a vzdajú to. To však nie je správna cesta. Práve to je dôvod, prečo by ste mali začať zľahka. Myslite na regeneráciu Cvičiť je fajn, ale aj v tomto prípade platí, že všetko má svoje hranice. Myslieť by ste tak rozhodne mali aj na oddych a regeneráciu. Tréning je vhodné mať maximálne trikrát do týždňa, pričom mate mať medzitým voľné dni. To neznamená, že musíte celé dni ležať na gauči. Môžete sa prejsť, poprípade si ísť zabehať, no určite nerobte žiadnu ťažkú fyzickú aktivitu, ktorá by mohla vaše svalstvo vyčerpať. Všetko je to však veľmi individuálne. The post Ako začať cvičiť? Toto by ste mali dodržať appeared first on fit365.sk.

prejsť na článok

Ako začať s power jogou: 3 rýchle tipy

Chceš začať s power jogou a nevieš ako? Nedokážeš sa prinútiť, stále hľadáš vhodnú príležitosť, prípadne sa porovnávaš s ostatnými? Taktiež nevieš, aké lekcie sú pre Teba vhodné? Prinášam Ti tento článok Ako začať s power jogou: 3 rýchle tipy.

prejsť na článok

Nemusíš byť flexibilná, ak chceš cvičiť jogu

Jogu nemôžem cvičiť, lebo nie som dostatočne flexibilná, povedala som si, keď som prvý krát počula o joge. Povedala si si to isté? Že joga nie je pre Teba, lebo sa nedokážeš dostatočne zohnúť alebo nespravíš ťažké pozície, ktoré vidíš na sociálnych sieťac

prejsť na článok

Poradíme Vám: Šmutky na tvári – krém sa odlupuje – prečo je to tak?

Vysoko-koncentrované výrobky môžu mať túto vlastnosť. Aby k tomu nedochádzalo je potrebné dodržať nasledovné zásady. 

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! The post Ahoj svet! appeared first on MP Group.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! The post Ahoj svet! appeared first on DURADENT s.r.o..

prejsť na článok