Nemusíš byť flexibilná, ak chceš cvičiť jogu

Jogu nemôžem cvičiť, lebo nie som dostatočne flexibilná, povedala som si, keď som prvý krát počula o joge. Povedala si si to isté? Že joga nie je pre Teba, lebo sa nedokážeš dostatočne zohnúť alebo nespravíš ťažké pozície, ktoré vidíš na sociálnych sieťach? Čo ak ti poviem, že sa mýliš? Nemusíš byť flexibilná, ak chceš cvičiť jogu. Nemusíš byť flexibilná, ak chceš cvičiť jogu.  Nedáš si nohu za hlavu, nespravíš rozštep (šnúru)? Nie si sama. Možno si myslíš že si, ale mýliš sa. Ja ich tiež nespravím.Nohu za hlavu si vôbec nemusíš dávať a ani nemusíš spraviť rozštep, pretože zdravé prevedenie pozícií je dôležitejšie. Si prekvapená? Možno si hovoríš, že všetky ťažké pozície sú skvelé a chcela by si sa k nim dopracovať. Myslela som si to tiež. Predtým ako som sa začala vzdelávať som si myslela, že to, že nespravím rozštep je moja slabosť. Dnes po tejto pozícii absolútne netúžim a nepokúšam sa o ňu.  Program power jogy zdarma Porovnávanie sa s ostatnými musí prestať Každý z nás je iný. Niekto sa narodí s väčšou flexibilitou, alebo hypermobilitou, niekto s menšou flexibilitou. Je to úplne normálne! Nemôžeme byť predsa všetci rovnakí, to by nebola zábava! Avšak treba sa konečne prestať porovnávať. Ak na sociálnych sieťach vidíš pozície, ktoré vieš že nedokážeš, neznamená to, že nemôžeš cvičiť jogu! Každý máme svoju vlastnú cestu, dôležité je uvedomiť si, že kvalita je dôležitejšia ako kvantita. Každú jednu pozíciu si musíš prispôsobiť podľa Tvojich možností a nájsť si cvičenie, ktoré ťa naučí hlavne cvičiť efektívne. Práve jogou si dokážeš vybudovať lepšiu ohybnosť. Budeš sa cítiť zdravšie a jednoducho lepšie.  Ak sa chceš naučiť cvičiť správne a efektívne, ponúkam Ti môj 7-dňový program power jogy zdarma. 7-dňový program power jogy 7-dňový program power jogy pre začiatočníkov, ktorý obsahuje 7 cvičebných videí, E-book: Ako začať s jogou a týždenné jogové plánovače.  Pre ďalšiu inšpiráciu ma môžeš sledovať na mojich sociálnych sieťach:  Facebook Youtube Instagram Dúfam, že sa Ti tento článok páčil a motivoval Ťa. Hodnotenie (5 najlepšie) 5/5 Autor článku: Erika Krasnecová Ahoj! Volám sa Erika a som certifikovaná inštruktorka power jogy. Odviedla som viac ako 800 lekcií v štúdiu. Pôsobím aj ako inštruktorka jogy v parku Kultúrne leto Žilina, kedy počas celého leta zlepšujeme naše rána. Prečo som sa stala inštruktorkou? Aby som ľuďom ukázala, že cvičiť môže každý, podľa svojich možností. Chcem, aby všetci pochopili, že efektivita a správnosť cvičenia je najdôležitejšia. Vo voľnom čase sa venujem tvorbe zdravých receptov, rada fotím, tvorím e-booky a pripravujem jogové videá pre Vás! Poteším sa, ak sa aj Ty pridáš do našej komunity.   Môj blog Celozrnné cestoviny so šošovicovou omáčkou Nadýchaná orechová bublanina s ovocím The post Nemusíš byť flexibilná, ak chceš cvičiť jogu appeared first on Fitsomnou.

prejsť na článok

Ako začať s power jogou: 3 rýchle tipy

Chceš začať s power jogou a nevieš ako? Nedokážeš sa prinútiť, stále hľadáš vhodnú príležitosť, prípadne sa porovnávaš s ostatnými? Taktiež nevieš, aké lekcie sú pre Teba vhodné? Prinášam Ti tento článok Ako začať s power jogou: 3 rýchle tipy.

prejsť na článok

Udržateľný NEWSLETTER Nemusíš hľadať novinky, nájdu si ťa samy

Nikto nemá čas celé dni skákať z jednej sociálnej siete na druhú, aby sa dozvedel všetko potrebné. Udržateľný newsletter ti uľahčí život viac ako jedným spôsobom. Náš udržateľný newsletter je [...] Príspevok Udržateľný NEWSLETTER – Nemusíš hľadať novinky,

prejsť na článok

KURZY JOGA AKO ZDRAVÝ POHYB

#cmsms_row_64ed4297698827_66354631 .cmsms_row_outer_parent { padding-top: 0px; } #cmsms_row_64ed4297698827_66354631 .cmsms_row_outer_parent { padding-bottom: 50px; } #cmsms_row_64ed4297699ff0_62610790 .cmsms_row_outer_parent { padding-top: 0

prejsť na článok

Premýšľanie.

Prečo si myslíš, že si stále musíš o všetkom niečo myslieť? Uvoľni sa, nemusíš. The post Premýšľanie. appeared first on Biely Lotus.

prejsť na článok

Jin-jang jazero.

Nemusíš bojovať, nauč sa premieňať The post Jin-jang jazero. appeared first on Biely Lotus.

prejsť na článok