Zopár tipov pri viactorčatách

Je veľmi ťažké naučiť dieťa rutine. O to ťažšie je naučiť viactorčatá rutine. Dnes vám prinášame pár tipov, ako to ľahšie zvládnuť. Tímová práca Naučte deti, aby dávali pozor jeden na druhého. Ak dáte jednému kúsok cukríka, dajte mu ďalšie, aby ich mohol dať svojim bratom a sestrám. Nakoniec sa to naučia, a keď náhodou na to zabudnite, už  vás samé na to upozornia. Unikátny rozhovor Vždy hovorte k deťom ako k jednotlivcom, nie ako k viactorčatách. Inteligentné balenie Keď cestujete, zabaľte veci do igelitových tašiek, takže kedykoľvek potrebujete oblečenie, jednoducho chytíte tašku namiesto toho, aby ste musela loviť v kufri. Nočné pohyby Akonáhle vaše deti začnú spať celú noc, ak jeden z nich zaplače a vy ste si istí, že je všetko v poriadku, nechajte ho sa troška vyplakať. Dieťa čoskoro zistí, že nedostane hneď pozornosť, ale vie, že je o neho dobre postarané. Je to vaša oslava Keď majú vaše deti narodeniny, upečte tri rôzne koláče a zaspievajte Happy birthday! každému jednému z nich. Deti sa podelia o koláče ako o všetko ostatné, takže si zaslúžia mať svojich 30 sekúnd centra pozornosti. Píšte si poznámky Napíšte si všetko, napr. ktorému dieťaťu ste naposledy vymenila plienku, ktoré zaspalo ako prvé, ktoré dostalo naposledy jesť a podobne. Mnohokrát sa stane, že večer rodičia nakŕmia rovnaké dieťa,  ktoré nakŕmili už pred pol hodinou. Obdobie oddychu Ubezpečte sa, že deti budú mať každý deň aspoň jeden výdatný spánok bez ohľadu na to, čo sa deje. Spánok a odpočinok je veľmi dôležitý pre deti ako aj pre vás, keď si aj vy môžete oddýchnuť, alebo urobiť potrebné veci. Večera Aj keď výlučne dojčíte, používajte fľaše, aby  vám váš partner mohol pomôcť. Len preto, že ste pripravila jedlo, neznamená to, že ho musíte aj nastoľovať. Stravovanie Aby ste mohli nakŕmiť aspoň dve deti naraz, posaďte sa do pohodlnej stoličky v tureckom sede, aby ste vytvorili pozíciu V. Položte obidve deti na kolená. Takto môžete nakŕmiť dve deti naraz a ušetriť tak čas. Ponožky Nakupujte rovnaké ponožky. Ušetríte si čas na triedení. Šetriče peňazí Nepotrebujete zo všetkého viac druhov. Stačí vám jedna hojdačka, v ktorej budete svoje deti otáčať. Autor: Valéria Osztatná Loomis, fotografia: © bigstockphoto The post Zopár tipov pri viactorčatách first appeared on Dvojčatá.sk.

prejsť na článok

8 tipov ako predávať handmade produkty

Radosť z vytvorenej vecičky je nazaplatenie. Ale čo keď existujú ľudia, ktorí si chcú vašu handmade ručne vyrobenú vec kúpiť? Máme pre vás zopár tipov.

prejsť na článok

Neviete čo s medovkou? Využite naše tipy!

Máte veľa medovky a ešte stále neviete, čo s ňou? Skúsime vám pomôcť. Na nasledujúcich riadkoch vám prinesieme zopár tipov, ako je možné medovku upotrebiť v prípade, že už máte nasušené kvantá medovky na čaj v zimnom období a aj tak vám jej stále množstvo

prejsť na článok

5 tipov na zdravé raňajky

Ovsená kaša s ovocím Omeleta so zeleninou Celozrnný chlebík Vitamínový smoothie Vajíčka na rôzne spôsoby The post 5 tipov na zdravé raňajky first appeared on FreshStop. Príspevok 5 tipov na zdravé raňajky je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

Príroda a pešie trasy v okolí

Ak milujete prírodu a chcete s deťmi stráviť čo najviac času, prinášame vám zopár tipov pre nenáročné pešie prechádzky na miesta, ktoré zvládnete aj s deťmi. The post Príroda a pešie trasy v okolí appeared first on PANSKÉ POLE.

prejsť na článok

Najúčinnejšie tipy, ako rýchlo zaspať a udržať si hlboký spánok

Prehadzujete sa v noci zo strany na stranu a neviete, ako zaspať? Príčin môže byť niekoľko. Asi najčastejšou je zaneprázdnená myseľ, ktorú môžete upokojiť pomocou rôznych relaxačných techník. V tomto článku si povieme o niekoľkých z nich. Poskytneme vám a

prejsť na článok