Zima: Ideálny čas na budovanie formy?

Aj vy si dávate každý rok predsavzatie, že od Nového roku začnete cvičiť a chudnúť? To je, samozrejme, fajn, ale vždy to aj dodržíte? Väčšina ľudí je totiž nastavená tak, že ich to baví len niekoľko týždňov. Následne ich celé cvičenie omrzí, a tak ich veľké predsavzatie čoraz viac upadá do úzadia. My vám však poradíme. Nedávajte si takéto predsavzatia. Áno, je to supercieľ na ďalší rok, ale keby ste po tom naozaj túžili, nezačali by ste už hneď? A presne o tom si povieme v tomto článku. Ak si chcete budovať formu na leto, začnite už v zime. Odradiť by vás nemali ani sviatky, Vianoce či bohatá hostina. Všetky druhy jedla si, samozrejme, dovoliť môžete, no mali by ste poznať svoje hranice. Začnite zľahka V prvom rade je dôležité, aby ste začali zľahka. Je pochopiteľné, že by ste hneď chceli ísť dvíhať ťažké váhy, no začať tak nemôžete. Mohlo by vás to totiž frustrovať a rýchlo odradiť. Preto si na začiatok dajte ľahšie tréningy. Dôležité je, aby ste netrénovali každý deň. Nastavte si tréningy 2 až 3 krát do týždňa, pričom vždy cvičte na inú časť tela. Nezabúdajte na kardio cviky Posilňovacie cviky sú na budovanie formy super, ale vždy by ste do tréningov mali zahrnúť aj kardio. To spočíva napríklad v behu, bicyklovaní alebo cvikoch na celé telo. Posilníte si tak svoju kondíciu a je to aj ideálne riešenie na schudnutie nadbytočných kíl. Je pochopiteľné, ak spočiatku nebudete pri týchto cvikoch vládať. Dodržiavajte pitný režim K cvičeniu patrí aj zdravý životný štýl. To znamená, že by ste mali jesť čo najviac výživné a plnohodnotné jedlá. Zároveň nezabúdajte na pitný režim, ktorý by ste mali dodržiavať. Denne vypite 2 – 3 litre čistej vody alebo bylinkového čaju. Vládať tak budete oveľa viac aj počas ťažších tréningov či kardio cvičení. Nezabúdajte ani na pravidelný príjem vitamínov a minerálnych látok. The post Zima: Ideálny čas na budovanie formy? appeared first on fit365.sk.

prejsť na článok

Zimné topánky

Ako sa hovorí, zima od nôh, zima na celé telo ... ale to sa Vám s našou kvalitnou obuvou štát nemôže:) ... Pre pánov zimné topánky DC, ktoré Vás určite nesklamú. Svojou kvalitou a prevedením udrží vaše nohy po celý deň v teple a suchu. Dámy určite ocenia

prejsť na článok

Vagus Nedovoľte, aby zima znela ako nočná mora

realizácia zvukovej zložky 35 sekundového spotu – nahrávanie kontaktného zvuku i zvuková postprodukcia (2018) www.vagus.sk The post Vagus Nedovoľte, aby zima znela ako nočná mora appeared first on d-ears.

prejsť na článok

Vplyv pôrodu a prvého kontaktu na budovanie vzťahovej väzby

To, ako sa matka cíti v čase pôrodu, má nesmierny vplyv na jeho priebeh. Ak je uvoľnená a teší sa na narodenie svojho dieťaťa, má dobré vyhliadky, že pôrod bude jednoduchý a bezproblémový. The post Vplyv pôrodu a prvého kontaktu na budovanie vzťahovej väz

prejsť na článok

Prichádza zima, a s ňou aj popraskané pery - prvá pomoc aj prevencia

Chlad a sucho pery vysušuje, tomu sa v zime nevyhneme. Môžeme však urobiť niekoľko opatrení, aby nás popraskané pery oblúkom obišli.

prejsť na článok

Múzeum do každého počasia

Či prší, sneží, či je treskúca zima alebo zničujúca horúčava, v každom počasí dokáže prichýliť návštevníka a zobrať ho na ... The post Múzeum do každého počasia appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok