Vagus Nedovoľte, aby zima znela ako nočná mora

realizácia zvukovej zložky 35 sekundového spotu – nahrávanie kontaktného zvuku i zvuková postprodukcia (2018) www.vagus.sk The post Vagus Nedovoľte, aby zima znela ako nočná mora appeared first on d-ears.

prejsť na článok

Ako Vagus pomáha ľuďom bez domova

zvuková postprodukcia pre krátky dokument Ako Vagus pomáha ľuďom bez domova (2018, 3 min, 2.0 ) www.vagus.sk The post Ako Vagus pomáha ľuďom bez domova appeared first on d-ears.

prejsť na článok

Vagus Ľudia bez domova sa pred zimou schovať nedokážu

realizácia zvukovej zložky 40 sekundového spotu – nahrávanie kontaktného zvuku + zvuková postprodukcia (2018) www.vagus.sk The post Vagus Ľudia bez domova sa pred zimou schovať nedokážu appeared first on d-ears.

prejsť na článok

Zimné topánky

Ako sa hovorí, zima od nôh, zima na celé telo ... ale to sa Vám s našou kvalitnou obuvou štát nemôže:) ... Pre pánov zimné topánky DC, ktoré Vás určite nesklamú. Svojou kvalitou a prevedením udrží vaše nohy po celý deň v teple a suchu. Dámy určite ocenia

prejsť na článok

Prichádza zima, a s ňou aj popraskané pery - prvá pomoc aj prevencia

Chlad a sucho pery vysušuje, tomu sa v zime nevyhneme. Môžeme však urobiť niekoľko opatrení, aby nás popraskané pery oblúkom obišli.

prejsť na článok

Múzeum do každého počasia

Či prší, sneží, či je treskúca zima alebo zničujúca horúčava, v každom počasí dokáže prichýliť návštevníka a zobrať ho na ... The post Múzeum do každého počasia appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok