Zdravá strava pomôže znížiť riziko jesennej chrípky

Jeseň je obdobím, kedy sa na nás lepí nádcha a chrípka. Naša strava hrá dôležitú úlohu v posilňovaní imunitného systému Príspevok Zdravá strava pomôže znížiť riziko jesennej chrípky zobrazený najskôr Nazjedenie.sk.

prejsť na článok

Zdravou stravou proti anémii

Až štvrtina dnešnej populácie trpí anémiou, pričom mnohí z nás o svojom zdravotnom probléme ani nevedia. Našťastie aj pri anémii dokáže zdravá strava účinne pomôcť.

prejsť na článok

Imunita u detí – ako ju zlepšiť?

Býva vaše dieťa často choré? Už vás vyčerpávajú neustále návštevy u lekára? Skúste popracovať na imunite svojho dieťaťa a začnite od stravy. Dbajte na to, aby jeho strava bola vyvážená, zdravá a pestrá!

prejsť na článok

4 prirodzené spôsoby, ako znížiť cholesterol bez liekov

Jedným z najlepších spôsobov, ako znížiť cholesterol, je obmedziť potraviny, ktoré ho zvyšujú. Ide napríklad o tučné mäso, maslo alebo sladkosti. Pomôže aj cvičenie, obmedzenie stresu alebo bylinky na cholesterol. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o tom, č

prejsť na článok

Protizápalová strava recepty: Morčacie na protizápalovom korení

Možno ste už o nej počuli. Protizápalová strava. Tento obľúbený a celosvetovo uznávaný trend v stravovaní pomáha ľuďom, ktorí sa trápia s ochorením, ktoré sprevádza zápal ako napríklad diabetes 2. typu, alergie či autoimunitné ochorenia, artritída, ochore

prejsť na článok