Zapekané gnocchi so syrom

Na troške oleja opečieme na kocky pokrájanú slaninu a šampiňóny. Pridáme lúpané alebo čerstvé paradajky a pretlačený cesnak. Všetko spolu prevaríme asi 5 minút. Potom pridáme kyslú smotanu a dochutíme soľou a čiernym korením. K omáčke pridáme uvarené gnocchi a všetko spolu premiestnime do nádoby na zapekanie. Na vrch nastrúhame syr a pečieme na 180°C asi 15 až 20 minút. 500 g gnocchi, 50 g slanina, 1 konzerva lúpaných paradajok, 200 g šampiňónov, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL KYSLÁ SMOTANA BABIČKA, soľ, čierne korenie, 100 g TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ NEÚDENÝ SYR The post Zapekané gnocchi so syrom appeared first on Levmilk | LEVICKÉ MLIEKÁRNE a.s..

prejsť na článok

Cestoviny - čo všetko by sme mali vedieť

Keď premýšľate o cestovinách, čo vás napadne? Plný tanier špagiet so syrom a s kečupom? Alebo zapekané lasagne v trúbe? Či vyprážané ryžové rezance z čínskej reštaurácie? Cestoviny môžu byť chutné, ale zároveň môžu byť tiež súčasťou zdravej výživy. V tomt

prejsť na článok

Yogi Melts - je mix BIO ovocia s BIO kozím syrom

Chrumkavé  BIO krémové ovocné piškótky z ovocného pyré s troškou kozieho syru-a absolútne nič viac !  Bez všetkých nezmyslov lt;li>bez pridaného cukru  bez konzervantov bez farbív  bez lepku

prejsť na článok

Originálne cesto na pizzu ako z Talianska

Taliansko a pizza, to je ako Vianoce a medovníky. Výbornú pizzu si môžete objednať aj u nás, v Houdini PIZZA, avšak ak máte chuť piecť a experimentovať, môžete si pizzu úpieť aj doma. Poradíme vám výborný recept na cesto. Na prípravu cesta na pizzu budete

prejsť na článok

Grécke jemistá

Výborné a ľahké jedlo stvorené na letné dni. Grécke jemistá sú zapečené paradajky a papriky plnené ryžou. Ja osobne pripravujem týmto spôsobom len paradajky, keďže papriky nemám veľmi v oblube Gréci pripravujú toto jedlo zvyčajne v pôstne dni. (adsby

prejsť na článok

Medvedí cesnak rastlina, ktorá chutí a chráni naše zdravie

Medvedí cesnak sa stal v posledných rokoch veľmi populárno jarnou rastlinou. Má jedinečnú chuť a vôňu, dáva jedlám pikantnú a cesnakovú chuť. Obsahuje veľa živín a antioxidantov, ktoré sú pre zdravie veľmi prospešné. Ďalším faktorom, ktorý prispieva k

prejsť na článok