Zákazníci si pre mestskú dopravu objednali stovky e-busov značky MAN

Pod továrenským označením leva významne stúpol obchod s elektrickými autobusmi. Od uvedenia modelu Lions City E do predaja si dopravní operátori v mnohých európsky mestách objednali už viac než 700 e-busov značky MAN. Nedávno získala spoločnosť MAN Truck Bus ďalšiu objednávku na 53 plne elektrických mestských autobusov z nemeckého Hamburgu. Záujem o e-busy MAN poslednou []

prejsť na článok

Dovolenka 4.7.-14.7.2022

Váženĺ zákazníci a priaznivci značky ‍♂️ Dr. ELF, v termíne od 4.7.2022 do 14.7.2022 budeme čerpať dovolenku. Vaše objednávky vybavíme po 14.7.2022. Ďakujeme za pochopenie.

prejsť na článok

O nás

Špecializujeme sa na holandské mestské bicykle a praktické príslušenstvo pre mestskú cyklistiku. Sme nadšení týmto jedinečným štýlom bicyklov a chceme priniesť holandskú cyklistickú kultúru aj na Slovensko.

prejsť na článok

Nedeľná nehoda ochromila dopravu na D1, v smere na Trnavu sa prevrátil kamión s kukuricou

Víkendová nehoda na diaľnici D1 ochromila dopravu. V nedeľu sa v 29. kilometri smerom na Trnavu prevrátil kamión, ktorý

prejsť na článok

6 vecí, ktoré vám zabránia dožiť sa stovky

Ako sa dožiť stovky? Na to má každý z ľudí, ktorí sa tohto požehnaného veku v zdraví dožili, inú odpoveď. V každom prípade si však dajte pozor na nasledovných šesť vecí, ktoré vám snahu o dlhý (a zdravý) život ľahko zmaria.

prejsť na článok

Môže vás kontroverzný názor pripraviť ozákazníka?

Sú značky, ktoré zo strachu z toho, že prídu o zákazníkov, nereagujú na žiadne spoločenské či politické problémy. Dokonca ani na tie, ktoré zásadne vplývajú na ich podnikanie. Je to správna stratégia? Pozreli sme sa na to, ako to vnímajú zákazníci. The po

prejsť na článok