Môže vás kontroverzný názor pripraviť ozákazníka?

Sú značky, ktoré zo strachu z toho, že prídu o zákazníkov, nereagujú na žiadne spoločenské či politické problémy. Dokonca ani na tie, ktoré zásadne vplývajú na ich podnikanie. Je to správna stratégia? Pozreli sme sa na to, ako to vnímajú zákazníci. The post Môže vás kontroverzný názor pripraviť o zákazníka? appeared first on NMS Market Research.

prejsť na článok

Čo takto dať si špenát?

Niektorými milovaný, inými zatracovaný. Pre niekoho delikatesa, ďalší sa s jeho chuťou vyrovnávajú len veľmi ťažko... to je tak trochu kontroverzný špenát :).

prejsť na článok

Ešte silnejšie pivo! / Autor: Peter Bognár

Prebraté zo zdroja:  kamnapivo.sk Boj o dosiahnutie čo najsilnejšieho piva pokračuje. Kontroverzný škótsky pivovar Brew Dog, ktorý nedávno uviedol na trh špeciál Tactical Nuclear Penguin s obsahom 32% alk. nehodlá ustúpiť z prvej pozície.

prejsť na článok

ECB zisťuje názor Európanov na nové témy eurových bankoviek

Európska centrálna banka (ECB) sa občanov Európy pýta na ich názor na navrhované témy nasledujúcej série eurových bankoviek. Od 10. júla do 31. augusta 2023 môžu všetci občania eurozóny odpovedať na otázky prieskumu na internetovej stránke ECB. V záujme r

prejsť na článok

Ako si pripraviť zdravé raňajky?

Aké vitamíny potrebuje telo hneď z rána prijať? The post Ako si pripraviť zdravé raňajky? first appeared on FreshStop. Príspevok Ako si pripraviť zdravé raňajky? je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

Ako si pripraviť Pão de Queijo doma? Máte 2 možnosti

Tieto syrové chlebové pampúšiky, ktoré sú vlatinskej Amerike niečo také známe a bežné, ako unás šišky si môžete pripraviť aj vy doma. Ponúkame vám 2 možnosti ako si ich pripraviť. 8 krokov ako si doma upiecť Pão de queijo Predhrejeme si rúru na 175 stupňo

prejsť na článok