Zahrejte sa ovocím v našej ponuke aj horúce Cappy nápoje!

Zahrejte sa ovocím - v našej ponuke aj horúce Cappy nápoje - vybrať si môžete: jahodový, jablkový, pomarančový, hruškový a čierne ríbezle, ponuku čajov sme rozšírili aj o exkluzívnu sypanú radu čajov Dilmah - originál zo Srí Lanky. The post Zahrejte sa ovocím – v našej ponuke aj horúce Cappy nápoje! first appeared on Choco Arden.

prejsť na článok

Horúce alkoholické nápoje na zahriatie

Horúci cider, Bombardino, Hriatô, Tekutá štrúdľa, Vanilkový punč či ružový svařák

prejsť na článok

Spicy Chicken menu opäť v McDonalds: Zahrejte sa na tele aj duši s novou sezónnou ponukou

Milovníci pikantných jedál, pripravte svoje chuťové bunky. McDonalds opäť prináša do svojich reštaurácií naprieč Slovenskom obľúbené kuracie produkty v príjemne Príspevok Spicy Chicken menu opäť v McDonalds: Zahrejte sa na tele aj duši s novou sezónnou po

prejsť na článok

Rastlinné nápoje, časť I. – tekuté

Mnohí spotrebitelia uprednostňujú rastlinné nápoje pred kravským mliekom. Tekuté nápoje z rastlín majú so živočíšnymi mliekami spoločnú iba konzistenciu a farbu. Príspevok Rastlinné nápoje, časť I. – tekuté je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.

prejsť na článok

Rastlinné nápoje, časť II. sušené

Sušené rastlinné nápoje používa niekto ako smotánku do kávy, iný ako "prenosné mlieko" na dovolenku. Sú lepšie ako tekuté? Pozrime sa na zloženie. Príspevok Rastlinné nápoje, časť II. sušené je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.

prejsť na článok