Vyšla dlho očakávaná kniha - Marián Varga: Nebo, peklo, raj (FOTO)

Krátko pre Vianocami prichádza na puly kníh dlhoočakávané kniha Marián Varga: Nebo, Peklo, raj.

prejsť na článok

MUDr. Marián Kaščák, PhD. - o službe v hospici

... paliatívna starostlivosť v Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne je tým najlepším indikátorom hladiny dôstojnosti, vznešenosti a hodnôt .. píše MUDr. Marián Kaščák, PhD. vo svojom liste, do ktorého Vás pozývame nahliadnuť...

prejsť na článok

Kniha oficiálne pokrstená!

Dňa 16.6.2022 v Mestskej knižnici Bohuša Nosáka Nezabudova bola kniha Mysľomágovia Hmlový ostrov oficiálne pokrstená sérom delirium flagratus. Pozrite si zopár fotografií z tohto literárneho podujatia. Všetkým zúčastneným zo srdca ďakujem za podporu!

prejsť na článok

Kto je kto v seriáli Čas nádejí (FOTO)

RTVS priniesla na obrazovku dlho očakávaný historický výpravný seriál Čas nádejí, ktorý mapuje osudy slovenskej rodiny v priebehu rokov 1914 až 1951.

prejsť na článok

BILLA pred Vianocami mení otváracie hodiny (ZOZNAM OTVÁRACÍCH HODÍN)

Zákazníci BILLA budú mať od piatka 15. 12. možnosť nakúpiť si aj skoro ráno či neskôr večer. Spoločnosť upravuje svoje otváracie hodiny, aby vyšla v ústrety zákazníkom a umožnila im pokojné predvianočné návštevy obchodov.

prejsť na článok

Káva August Roy® a Dobrý Anjel na Opere Slovakia v Kežmarku

Na Opernom Gala 2019, ktoré sa uskutočnilo v Kežmarku vo výnimočnom prostredí Dreveného artikulárneho kostolíka si mohli účastníci vychutnať umelecké výkony špičkových spevákov a mladých talentov a zažiť rozmanitosť operného umenia. Tento benefičný koncer

prejsť na článok