Kto je kto v seriáli Čas nádejí (FOTO)

RTVS priniesla na obrazovku dlho očakávaný historický výpravný seriál Čas nádejí, ktorý mapuje osudy slovenskej rodiny v priebehu rokov 1914 až 1951.

prejsť na článok

Nový seriál Čas nádejí si pozrelo viac ako pol milióna divákov (FOTO)

RTVS odštartovala jarnú sezónu premiérou nového historického seriálu Čas nádejí. Prvú epizódu si v nedeľnom prime-time pozrelo rekordných 532.000 divákov a seriál sa tak stal celkovo najsledovanejším programom dňa, informuje RTVS v tlačovej správe.

prejsť na článok

Kto je kto v seriáli Na vlnách Jadranu (FOTO)

Keďže v prípade seriálu Na vlnách Jadranu ide o česko-slovenskú seriálovú spoluprácu, tešiť sa môžete na hercov z oboch krajín.

prejsť na článok

Káva August Roy® a Dobrý Anjel na Opere Slovakia v Kežmarku

Na Opernom Gala 2019, ktoré sa uskutočnilo v Kežmarku vo výnimočnom prostredí Dreveného artikulárneho kostolíka si mohli účastníci vychutnať umelecké výkony špičkových spevákov a mladých talentov a zažiť rozmanitosť operného umenia. Tento benefičný koncer

prejsť na článok

Miriam Kaiser Trio Tanec strún

V piatok 31.05. prebehol krásny koncert, kde sme mohli odovzdať finančný dar pre Viktorka Smatanu na rehabilitáciu v centre Renona Piešťany. Koncert Miriam Kaiser Trio Tanec strún, Miriam Kaiser husle, spev, Milan Adamec husle, elektronika, Júlia Vesel

prejsť na článok

Na JOJ prichádza Viola, prinášame podrobnosti (FOTO, VIDEO)

Každý utorok a štvrtok bude televízia JOJ vysielať nový seriál Viola.

prejsť na článok