Kniha oficiálne pokrstená!

Dňa 16.6.2022 v Mestskej knižnici Bohuša Nosáka Nezabudova bola kniha Mysľomágovia Hmlový ostrov oficiálne pokrstená sérom delirium flagratus. Pozrite si zopár fotografií z tohto literárneho podujatia. Všetkým zúčastneným zo srdca ďakujem za podporu! Príspevok Kniha oficiálne pokrstená! je zobrazený ako prvý na Mysľomágovia.

prejsť na článok

Kampaň na portáli Startlab bola úspešná!

Milí moji podporovatelia! Kampaň na podporu vydania mojej knihy sa oficiálne úspešne skončila a patrí sa napísať Vám pár slov. Ďakujem, ďakujem, ďakujem Budem sa dookola opakovať, no bez Vašej dôvery, ktorú ste mi prejavili podporou vydania mojej knihy

prejsť na článok

Vyšla dlho očakávaná kniha - Marián Varga: Nebo, peklo, raj (FOTO)

Krátko pre Vianocami prichádza na puly kníh dlhoočakávané kniha Marián Varga: Nebo, Peklo, raj.

prejsť na článok

Nové složení bankovní rady ČNB oficiálně potvrzeno. Koruna reaguje posílením.

Hádanka ohledně nového složení bankovní rady ČNB byla dnes oficiálně rozluštěna. Novou viceguvernérkou byla jmenována E. Zamrazilová. Novou členkou rady se stala K. Kubelková a novým členem J. Freit. Znovu tak do funkce nebyl zvolen ani viceguvernér T. Ni

prejsť na článok

Ještě jednou pár slov k polské centrální bance

V rámci transparentnosti měnové politiky by bylo určitě vhodnější oficiálně zavést kurzovou hladinu, pod kterou si RPP nepřeje, aby zlotý posílil.

prejsť na článok

Ranní zprávy 30.3.2017

Klíčové události • Velká Británie: Britská vláda aktivovala článek 50 Lisabonské smlouvy a oficiálně zahájila odchod z Evropské unie. • USA: Rozjednané prodeje domů v únoru vzrostly o 5,5 % m/m, avšak v meziročním srovnání o 2,4 % poklesly.

prejsť na článok