Vyhnite sa výstavbe murovanej garáže a kúpte si plechovú! Jej výhody vás prekvapia

Chcete zaobstarať garáž, ale desí vás cena a náročnosť výstavby murovanej garáže? Dokonalým riešením sú plechové garáže. Spolu so zakúpením nového auta by bolo vhodné

prejsť na článok

Pozor na 9 mesačný odklad splátok. Vyhnite sa úskaliam.

Často diskutovaná téma novinármi a širokou verejnosťou. Odklad až na 9 mesiacov splatnosti úverov v dobe ?pandémie. ?Komu odklad reálne pomôže? The post Pozor na 9 mesačný odklad splátok. Vyhnite sa úskaliam. appeared first on Gruber Finance.

prejsť na článok

Zvláštne fakty o cuketách

Aj keď sa zber cukiet pomaly končí, ešte stále ich v záhradách niekoľko nájdeme. Ak ich máte plnú záhradu, mali by ste o nej niečo vedieť. Pripravili sme si pre vás niekoľko netradičných faktov, ktoré vás určite prekvapia.

prejsť na článok

2023: Liberté, egalité, professionnalité

Zhrnutia roka som doteraz nepísal, nebolo príliš o čom. V 2023 som však dostal pár kopancov do zadku, ktoré mi pripomenuli, že už je naozaj čas niektoré veci posunúť. Podelím sa teda s vami o to, čo a kam som posunul. A tiež o najväčšie výzvy na rok 2024.

prejsť na článok

Týmto 3 kryptomenám sa budúci týždeň vyhnite Očakáva sa predajný tlak!

Tokenomika je dôležitá Väčšina kryptomien má rôznorodo nastavenú tokenomiku, ktorá zahŕňa postupné uvoľnovanie tokenov do obehu. Vo všeobecnosti je vhodné vyhnúť sa obchodovaniu s týmito kryptomenami v dobe, kedy sa odomykajú tokeny. Obchodníci často preh

prejsť na článok