Jogurt vzniká fermentáciou mlieka. Mikroskopické jogurtové kultúry sú veľmi užitočné a veľa rodičov podporuje pravidelnú konzumáciu jogurtov svojich ratolestí. Jogurtové kultúry pozitívne vplývajú na trávenie a obranyschopnosť organizmu detí aj dospelých.
Chutné jedlo na raňajky, desiatu, večeru, či ako dezert a navyše dostupné po celý rok... to je jogurt. Je to výrobok vznikajúci fermentáciou mlieka pôsobením probiotických baktérii, ako sme už spomínali v predchádzajúcom článku. A ako si ho doma vyrobíte?
prejsť na článokJogurt je jedným z najstarších, najznámejších, najkonzumovanejších a najpopulárnejších výrobkov na svete. Prešiel rozličnými spôsobmi výroby, balenia, ale aj chutí. Názov jogurt pochádza z tureckého slova yogurt, ktoré by sme mohli preložiť ako zakvasené
prejsť na článokThe post Bio jogurt biely 180g appeared first on Gold-shop.sk | Online supermarket.
prejsť na článokDomáci chov vietnamských prasiat je výborný spôsob, ako zásobiť vlastnú rodinu dostatkom kvalitnej bravčoviny. Tento článok je prvou časťou 5-dielneho seriálu o chove vietnamských prasiat…
prejsť na článokHľadáte jednoduchý recept prípravy kváskového chlebíka, ktorý zvládnete aj Vy? Vyskúšajte recept na výborný kváskový chlebík, ktorý chutí ako od babičky!
prejsť na článok