Únia chce mať slovo pri minimálnej mzde

V Európskom parlamente bola schválená smernica, ktorá zavádza povinnosť pre členské krajiny zaviesť “adekvátnu minimálnu mzdu”. To podľa EÚ znamená, že minimálna mzda má dosahovať 50% priemernej mzdy, resp. 60 % mediánovej mzdy alebo má byť dostatočne vysoká na pokrytie nákladov na vybrané tovary a služby. The post Únia chce mať slovo pri minimálnej mzde appeared first on Cena Zamestnanca.

prejsť na článok

Zničí Európska únia malých farmárov a pestovateľov?

Európska únia chce prijať zákon, ktorý bude s veľkou pravdepodobnosťou znamenať koniec pre malých farmárov a pestovateľov.

prejsť na článok

Triler menom minimálna mzda

Textov o minimálnej mzde ste za posledné roky už určite čítali kopy. Sľubujem vám, že tento bude iný. Okrem štatistík opisujúcich aká zlá je situácia v niektorých regiónoch Slovenska, sa pokúsim vysvetliť, prečo zamestnávatelia otočili o 180 stupňov a ten

prejsť na článok

Handmade - jazykové okienko

Slovo handmade pozná snáď každý. Viete však ako sa to povie po starom v krajinách Európy? Európska únia má 24 úradných jazykov. Tak sa na to mrknime...:

prejsť na článok

Minimálna mesačná mzda od 01.01.2019

Od  začiatku budúceho roka sa zvýši zo súčasných 480 eur na 520 eur. Pre jednu odpracovanú hodinu je to 2,989 €, čo predstavuje zvýšenie z 2,759€  o 0,23 €. Uvedená suma minimálnej mzdy je v hrubom. Z tejto mzdy sa platia dane a odvody a po odpočítaní dan

prejsť na článok

Eva Antošová: Zákaz nehumánneho kožušinového chovu na Slovensku potvrdila aj Európska únia!

Príspevok Eva Antošová: Zákaz nehumánneho kožušinového chovu na Slovensku potvrdila aj Európska únia! je zobrazený ako prvý na Eva Antošová.

prejsť na článok