Turistická mapa Slovenska - Freemap

Veľmi čist a prehlľadn online turistick mapa slovenska, turistick značky, vrstevnice, reli f, zoom. Hlavn m cieľom združenia Freemap Slovakia je podpora mapovania a tvorby m p so slobodnou licenciou.

prejsť na článok

53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice

Boli sme na 53. konferencii elektrotechnikov Slovenska ako vystavovateľ v dňoch 9. a 10. novembra 2022. Ďakujeme za návštevu stánku. Príspevok 53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok

Rozhľadna nad Breznom

V lokalite Horné Lazy sa nachádza veža s výhľadom na široké okolie. Mierne náročná turistická prechádzka, ktorú s dobrou motiváciou zvládnu aj malé deti. Určite si treba so sebou vziať jedlo a pitie. Pekný popis trasy a veže aj s fotografiami sme našli tu

prejsť na článok

54. konferencia elektrotechnikov Slovenska

Boli sme na 54. konferencii SEZ-KES, aktualizovali sme katalóg produktov Riello-UPS. Download katalógu nájdete v článku. Príspevok 54. konferencia elektrotechnikov Slovenska je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok

Erotogénne zóny muža

Ako vyzerá erotická mapa mužského tela? The post Erotogénne zóny muža appeared first on Eroticke.sk - eroticke poviedky, recenzie, fórum.

prejsť na článok

Štartujte vesmírne lode, pozrite si kedy sa Starfield odomkne pre náš región

Každý, kto práve nehrá Starfield, sa nevie dočkať, kedy si bude môcť zaobstarať túto ambicióznu hru od Bethesda Game Studios. Vývojár zverejnil potenciálne poslednú informáciu pred uvedením na trh, a tou je veľká mapa so všetkými časmi uvedenia na trh po

prejsť na článok