54. konferencia elektrotechnikov Slovenska

Boli sme na 54. konferencii SEZ-KES, aktualizovali sme katalóg produktov Riello-UPS. Download katalógu nájdete v článku. Príspevok 54. konferencia elektrotechnikov Slovenska je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok

53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice

Boli sme na 53. konferencii elektrotechnikov Slovenska ako vystavovateľ v dňoch 9. a 10. novembra 2022. Ďakujeme za návštevu stánku. Príspevok 53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok

Konferencia Umenie byť ženou Košice 2019

13.10.2019 som mal tú česť byť súčasťou úžasnej konferencie Umenie byť ženou Košice 2019. Pre účastníkov som si pripravil prednášku Myšlienkové vzorce ako na ne? Zároveň som nesmierne rád, že účastníci konferencie dostali vo svojich uvítacích balíčkoch

prejsť na článok

Turistická mapa Slovenska - Freemap

Veľmi čist a prehlľadn online turistick mapa slovenska, turistick značky, vrstevnice, reli f, zoom. Hlavn m cieľom združenia Freemap Slovakia je podpora mapovania a tvorby m p so slobodnou licenciou.

prejsť na článok

Liptov privíta Majstrovstvá Slovenska v saunových rituáloch

(Liptovský Mikuláš, 5. 5. 2023) – Liptov sa čoskoro stane centrom saunových show. Vo Vodnom parku Bešeňová sa už 18. ... The post Liptov privíta Majstrovstvá Slovenska v saunových rituáloch appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Letná sezóna v top destináciách Slovenska

(Liptovský Mikuláš, Vysoké Tatry, 13. 9. 2023) – Liptov aVysoké Tatry hľadia na budúcnosť cestovného ruchu snádejou. Letná sezóna 2023 ... The post Letná sezóna v top destináciách Slovenska appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok