Štartujte vesmírne lode, pozrite si kedy sa Starfield odomkne pre náš región

Každý, kto práve nehrá Starfield, sa nevie dočkať, kedy si bude môcť zaobstarať túto ambicióznu hru od Bethesda Game Studios. Vývojár zverejnil potenciálne poslednú informáciu pred uvedením na trh, a tou je veľká mapa so všetkými časmi uvedenia na trh po celom svete. Starfield má dva dátumy uvedenia na trh. Štandardná edícia/Game Pass celosvetovo vychádza 6. septembra, ale ak si kúpite drahšiu prémiovú edíciu, môžete si ju zahrať už 1. septembra. Dobrou správou je, že hra sa odomkne v rovnakom čase v službe Steam aj v obchode Xbox Store. Aj časy odomknutia sú rovnaké pre obe vydania. Starfield si môžete zahrať najskôr 31. augusta o 17.00 PDT a v prípade riadneho vydania 5. septembra v rovnakom čase. Tu je kompletná mapa rozvrhu vydania a textový rozpis nižšie: Zdroj: Bethesda Nás na mapke zaujíma hlavne dátum a čas Paríž, respektíve Berlín, keďže sú rovnaké a to je časové pásmo, ktoré platí aj pre Slovensko a Česko. Starfield si teda môžete zahrať buď 1. septembra o druhej ráno (v prípade prémiovej edície s predbežným prístupom) alebo následne 6. septembra, tiež o druhej ráno (v prípade, že máte štandardnú edíciu). Príspevok Štartujte vesmírne lode, pozrite si kedy sa Starfield odomkne pre náš región je zobrazený ako prvý na HernýWeb.sk.

prejsť na článok

Región východ č. 4 klasické šípky

The post Región východ č. 4 klasické šípky appeared first on www.dartclub.sk.

prejsť na článok

Región Liptov potiahol Žilinský kraj na špičku v počte prenocovaní

(Liptovský Mikuláš, 16. 2. 2023) – Liptov bol v roku 2022 atraktívny najmä pre Slovákov, ale aj návštevníkov spoza hraníc. ... The post Región Liptov potiahol Žilinský kraj na špičku v počte prenocovaní appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Viete, kedy používať aviváž a kedy radšej nie?

Aviváž prispieva k tomu, aby bola bielizeň krásne mäkká a voňavá. Jej pridanie do prania však v niektorých prípadoch nie je vhodné. Kedy aviváž používať a kedy by ste tak nemali urobiť?

prejsť na článok

Liptov oslavuje desiatku

(Liptovský Mikuláš, 21. 11. 2022) – Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV oslavuje okrúhlych desať rokov od svojho vzniku. Destinačná ... The post Liptov oslavuje desiatku appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Apríl bol mesiacom toku hlucháňov. Čo sme zistili o tých muránskych?

Apríl je mesiacom toku hlucháňov, kedy sa stretávajú na tokaniskách za účelom rozmnožovania. Pozrite sa s nami, čo sme o nich v ešte zasnežených lesoch Muránskej planiny zistili. Príspevok Apríl bol mesiacom toku hlucháňov. Čo sme zistili o tých muránskyc

prejsť na článok