Varenie - Recepty - Studený bufet Milovníkov tuniaka poteší taliansky šalát s týmto druhom ryby i s červenou cibuľkou a vajcami. Ingrediencie: 1 červená cibuľa 10 ml extra panenského olivového oleja korenie podľa chuti 30 g nakladaných kapár soľ podľa chuti 50 g stopkového zeleru tuniak Rio Mare 160 g 2 vajcia Príprava: Kolieska cibule namočíme do slanej vody a vajcia uvaríme natvrdo. Zeler nakrájame najemno, pridáme kapary, olej a soľ, pridáme vajcia nakrájané na štvrtiny, zliateho tuniaka aj cibuľu. Šalát premiešame a dochutíme mletým čiernym korením. FOTO: KetoDiet Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článokCHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn
prejsť na článokZdravý a lacný šalát z bielej hlávkovej kapusty a karotky.
Jednoduchý vynikajúci šalát, zvládnete pripraviť popri nakladaní kyslej kapusty.
Dobrý zemiakový šalát - najlepšia príloha k vyprážanému rezňu, alebo rybe.