Svetový rekord o najväčšiu upečenú pizzu

Podľa Guinnessovej knihy rekordov je momentálny svetový rekord pre najväčšiu upečenú pizzu 1261,65 metrov štvorcových. Táto pizza bola upečená v roku 2017 v talianskom meste Agropoli. Na príprave pizzy pracovalo viac ako 250 kuchárov a použilo sa 2000 kg múky, 1600 kg paradajok, 2000 kg mozzarelly a 200 litrov olivového oleja. Je ale možné, že v čase keď čítate tento príspevok, bude na svete nový rekord Nič však nebráni tomu, aby ste si objednali nejakú pizzu z našej ponuky. Dobrú chuť! Príspevok Svetový rekord o najväčšiu upečenú pizzu je zobrazený ako prvý na HOUDINI PIZZA.

prejsť na článok

Rekord v pití

Tvoje meniny dnes oslávime a nový rekord v pití urobíme. Vypijeme všetko, čo doma máš, ani kvapku pred nami neschováš.

prejsť na článok

Súťaž: Svetový deň čaju

Oslávte s nami Svetový deň čaju 15. decembra 2018. Medzi ciele tohto medzinárodného dňa patrí uznať práva ľudí pracujúcich na čajovníkových plantážach aj práva malých výrobcov, sprístupniť viac spotrebu čaju a podporiť spravodlivejší obchod. Podporte svoj

prejsť na článok

Svetový pohár

Správa v tlači: V januári 2014 sa uskutočnil Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní. Na treťom mieste skončil Švéd, na druhom mieste Nemec a na prvom mieste lavína.

prejsť na článok

Ktorá má najväčšiu

Rozprávajú sa tri ženy, ktorá má najväčšiu. Prvá hovorí: - Ja si do nej vopchám všetkých päť prstov. Na to druhá: - To je nič, ja si do nej vopchám celú ruku až po rameno. A tretia: - Milan, vylez von!

prejsť na článok

Domáci paradajkový základ na pizzu bez konzervačných látok

Minule sme písali, ako na originálne talianske cesto na pizzu. Dnes poradíme ako pripraviť výborný paradajkový základ, pretože bez neho ani z vašich obľúbených ingrediencií dobrú pizzu neupečiete. Čo budete potrebovať: 1,5 kg domácich paradajok doz

prejsť na článok