Ktorá má najväčšiu

Rozprávajú sa tri ženy, ktorá má najväčšiu. Prvá hovorí: - Ja si do nej vopchám všetkých päť prstov. Na to druhá: - To je nič, ja si do nej vopchám celú ruku až po rameno. A tretia: - Milan, vylez von!

prejsť na článok

Svetový rekord o najväčšiu upečenú pizzu

Podľa Guinnessovej knihy rekordov je momentálny svetový rekord pre najväčšiu upečenú pizzu 1261,65 metrov štvorcových. Táto pizza bola upečená v roku 2017 v talianskom meste Agropoli. Na príprave pizzy pracovalo viac ako 250 kuchárov a použilo sa 2000 kg

prejsť na článok

Najväčšia diera

Kedy má žena najväčšiu dieru? Keď jej vykopeš hrob!

prejsť na článok

Najväčšia pusa

Dnes máš sviatok, šampanské sa chladí, blahoželajú ti všetci, čo ťa majú radi. Aj ja sa k nim veľmi rada/rád pridám, najväčšiu pusu dnes večer ti dám.

prejsť na článok

Je krava

Muž hovorí žene: - Ty si taká krava, že keby bola súťaž o najväčšiu kravu, budeš druhá. Žena: - Prečo druhá? - Lebo ty si taká krava, že ešte to ani nevyhráš!

prejsť na článok

Rizin Fighting Federation

je Japonská organizácia založená v roku 2015. Jej zakladateľom je Nobuyuki Sakakibara ktorý stál aj za organizáciami PRIDE FC a Dream. Rizin sa vo veľkom považuje za znovuzrodenie legendárneho PRIDE FC. Na evente Rizin WGP Iza sa predstavila aj najväčšia

prejsť na článok