Štepenie 2021, rez stromov a príprava na jarný predaj

Od začiatku januára režeme stromy, štepíme 3,5 milióna kusov stromčekov pre novovznikajúce sady a pripravujeme sa na predaj stromov ktorý začne hneď ako nám rozmrzne pôda, tj. koncom februára. Navštívila nás RTVS, krátku reportáž možno zhliadnuť nižšie. Farmárska predajňa s ovocím je stále otvorená a má predĺžene hodiny do 17.30. Pre aktuálne info nám píšte alebo sledujte firemný facebook. Všetko dobré v Novom Roku 2021 želá všetkým fanúšikom ovocia personál firmy Bioplant.

prejsť na článok

Predaj stromov jeseň 2021

V ostratickej predajni štartujeme predaj stromov na túto jeseň, katalóg si môžte pozrieť tu. Túto sezónu stromy nedoručujeme, ale radi Vás privítame priamo v Ostraticiach.

prejsť na článok

PRIHLASOVANIE NA JARNÝ KURZ JE SPUSTENÉ

Jarný kurz bude trvať od 3.5. do 24.6. 2021. Cvičenia budú v budove knižnice. The post PRIHLASOVANIE NA JARNÝ KURZ JE SPUSTENÉ appeared first on .

prejsť na článok

Predaj stromov - jeseň 2020

Počas prebiehajúceho zberu jabĺk vás pozývame do našej farmárskej predajne na tradičný predaj stromov a ovocných výpestkov jeseň 2020. Aktuálny katalóg si môžete tu:

prejsť na článok

PONUKA PRÁCE: Štepič stromov

Dobrý deň, do Bioplantu v Ostraticiach hľadáme brigádnikov na štepenie stromčekov s nástupom od polovice decembra do cca 1.4.2022. Práca je platená na výkon, kde si zabehnutí štepiči dokážu zarobiť denne 30-60 v čistom. Na prácu je potrebné prísť sa dať z

prejsť na článok

Jarný šalát

Potrebujeme: 1 hlávka šalátu 1 zväzok reďkoviek 2 uvarené vajcia 150 g syra s modrou plesňou 2 PL majonézy 1 téglik kyslej smotany čerstvé bylinky (pažítka, petržlenová vňať) citrónová šťava soľ mleté čierne korenie Príprava: 2/3 syra roztlačíme vidličko

prejsť na článok