Jarný šalát

Potrebujeme: 1 hlávka šalátu 1 zväzok reďkoviek 2 uvarené vajcia 150 g syra s modrou plesňou 2 PL majonézy 1 téglik kyslej smotany čerstvé bylinky (pažítka, petržlenová vňať) citrónová šťava soľ mleté čierne korenie Príprava: 2/3 syra roztlačíme vidličkou a premiešame s citrónovou šťavou. Pridáme majonézu, smotanu, soľ a Príspevok Jarný šalát je zobrazený ako prvý na Handmade remeslo.

prejsť na článok

Jarný šalát s medovým tofu

Med je prírodný antioxidant, ktorý sa môže pýšiť aj protizápalovými účinkami. Vyskúšajte ho v kombinácii s tofu a sójovou omáčkou v tomto chutnom šaláte.  Čo potrebujeme: Postup: 1 biele tofu/ natural 3 lyžice medu 2 lyžice sójovej omáčky pomarančová šťav

prejsť na článok

PRIHLASOVANIE NA JARNÝ KURZ JE SPUSTENÉ

Jarný kurz bude trvať od 3.5. do 24.6. 2021. Cvičenia budú v budove knižnice. The post PRIHLASOVANIE NA JARNÝ KURZ JE SPUSTENÉ appeared first on .

prejsť na článok

Obľubujete zelený šalát?

Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?

prejsť na článok

Jarný kurz

Kurz trvá 12 týždňov. Začíname 4.4.2022. K dispozícii je 5 náhradných hodín. ktoré je možné využiť vrámci aktuálneho semestra. The post Jarný kurz appeared first on .

prejsť na článok

CHICKPEA SUNDAL CÍCEROVÝ ŠALÁT

CHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn

prejsť na článok