Ako vyzerá vaša štedrá večera? Dávate prednosť radšej zdravšej variante alebo si 24. decembra, poriadne doprajete? My sa pozrieme na to, ako taká štedrá večera vyzerá napríklad na západnom, strednom, či východnom Slovensku, lebo ako sa hovorí: „iný kraj,
Dobrý deň, Zháňam šikovného remeselníka, ktorý by mi vyhotovil coctail menu do baru podľa predlohy s prípadnými úpravami. Ide o drevený výrobok v tvare hlavy barana, s vyklápajúcimi sa niekoľkými časťami, ktoré slúžia ako “stránky” coctail menu. Viďte fot
prejsť na článokPočas každého ročného obdobia prippravuje tím kuchárov Wellness Hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach špeciálne sezónne menu. Inak tomu nie je ani počas leta. V tohtoročnom letnom menu si budete môcť vychutnať ako predjedlo tartar z marinovanéh...
prejsť na článok