S01E10 - Všetko o EBEL

Obdobie medzi koncom sezóny a majstrovstvami sveta sme s naším novým žánrom – Hokejportal – Podcastom – vyplnili ďalšou témou tak trochu z iného súdka. K mikrofónu sa spoločne s Nikoletou Kováčovou a Pavlom Rajtarom posadil mládežnícky tréner Grazu, ktorý už deväť rokov pôsobí v Rakúsku, Jozef Hosmaj. Jozef je niekoľkoročným spolupracovníkom nášho webu a o fungovaní susednej medzinárodnej súťaži EBEL-ke vie takmer všetko. Podcast doplnil o svoje názory aj rozhodca Vladimír Babic, ktorý si na vlastnej koži odskúšal pískanie v Tipsport lige i v EBEL.

prejsť na článok

Všestranne využiteľný citrón

Každý rok vedci zistia nové zaujímavosti okolo citrónu. Viete na čo všetko už prišli? Čo všetko citrónom liečia?

prejsť na článok

18.jún 2023 - DEŇ OTCOV

Futbal zahrať, Lego zložiť, či bicykel opraviť, všetko zvládneš, tatinko náš, na všetko si odborník. Chceme Ti dnes poďakovať a zasa raz zopakovať, že si pre nás ten NAJ tato, nezabúdaj nikdy na to!

prejsť na článok

Čo všetko viete o špargli?

Špargľa – to je delikatesa starého Egypta, ktorá má u nás sezónu len tri mesiace. Je označovaná ako kráľovná zeleniny a jej krehké dužinaté výhonky sú na tanieri výbornou pochúťkou. Čo všetko ste o nej dodnes vedeli?

prejsť na článok

Ako si uľaviť od alergií?

Prišla jar a v prírode všetko kvitne a rastie. Aj keď je toto obdobie potešením pre oči, alergici dostávajú zabrať. Kýchanie, nádcha, svrbenie očí a pokožky, to všetko dokáže človeka od pobytu von odradiť. Aby ste si však mohli krásne jarné dni užívať aj

prejsť na článok

Všetko o kardio cvičení

The post Všetko o kardio cvičení appeared first on Patryk Kmeť.

prejsť na článok