Rozdiel medzi briliantom a diamantom

Viete čo je diamant a čo briliant? Nerozlišujete medzi týmito dvoma pomenovaniami? Vysvetlíme vám význam týchto dvoch pojmov. 

prejsť na článok

Kedy sa začali nosiť prvé náhrdelníky? Ich história je veľmi bohatá

Najznámejší náhrdelník na svete je ten, ktorý je osadený diamantom Hope. Má veľkú hodnotu, no zároveň sa o ňom tvrdí, že je prekliaty a prináša nešťastie.

prejsť na článok

Koľko by ste mali utratiť za zásnubný prsteň a ako ho kúpiť čo najvýhodnejšie?

Koľko by mal stáť zásnubný prsteň? Naozaj je potrebné minúť trojmesačný plat? Poradíme vám, ako vybrať dokonalý zásnubný prsteň s diamantom a zároveň ušetriť.

prejsť na článok

Oceľové alebo liatinové krbové kachle?

Zaujímalo by vás, aký je rozdiel medzi vykurovaním oceľovými a liatinovými kachľami? Pokiaľ sa rozhodujete medzi týmito dvoma materiálmi krbových kachlí, určite vás bude tento článok zaujímať.

prejsť na článok

Čo o vás prezradí výber farby drahokamu?

Ak by ste mali na výber, akú farbu drahokamu by ste si vybrali? Výraznú červenú alebo okúzľujúcu zelenú? Verte, že aj výber farby drahokamu o vás prezradí veľa vecí. Všetko sa dozviete v článku. Pútavé červené šperky Červená farba sa radí medzi dynamickú,

prejsť na článok

Ako cieliť reklamu na Facebooku a podľa čoho voliť publikum?

Vlastníte e-shop s množstvom produktov alebo prevádzkujete web s určitými službami a lámete si hlavu nad tým, ako efektívne zacieliť cez Facebook? Kedy oceníte custom audience, aký je rozdiel medzi remarketingom a dynamickým remarketingom, a v čom je dobr

prejsť na článok