Koľko by ste mali utratiť za zásnubný prsteň a ako ho kúpiť čo najvýhodnejšie?

Koľko by mal stáť zásnubný prsteň? Naozaj je potrebné minúť trojmesačný plat? Poradíme vám, ako vybrať dokonalý zásnubný prsteň s diamantom a zároveň ušetriť.

prejsť na článok

Na ktorej ruke sa nosí zásnubný prsteň?

Váhate, na ktorý prst navliecť zásnubný prsteň alebo obrúčku? Nie ste si istí, ako je to so zásnubným prsteňom po svadbe? Už si s tým nemusíte lámať hlavu. Tento krátky článok vám povie všetko o tom, kde správne prstene nosiť. Prsteň a zasnúbenie

prejsť na článok

Ako vybrať pozlátený prsteň

Pozlátený prsteň je obľúbeným šperkom, ktorý sa dobre kombinuje s oblečením i ďalšími šperky. Môže byť hladký, ale aj osadený najrôznejšími kamienky či drahými kameňmi. Prsteň pre každodenné nosenie, napríklad zásnubný, by mal byť osadený kamienkami vo fa

prejsť na článok

Na čo si dávať pozor? Najčastejšie chyby pri výbere zásnubného prsteňa

Hľadáte dokonalý zásnubný prsteň pre svoju drahú? Poradíme vám, na čo by ste si mali dávať pozor a ktorých chýb by ste sa mali pri kúpe prsteňa vyvarovať.

prejsť na článok

Štýly zásnubných prsteňov ktoré sú najkrajšie a podľa čoho si vybrať ten správny?

Zistite, aký štýl zásnubného prsteňa bude vhodný pre vašu partnerku. Pomôžeme vám vybrať dokonalý zásnubný prsteň, ktorému určite nepovie nie.

prejsť na článok

Ako vybrať strieborný prsteň

Strieborný prsteň sa dobre kombinuje s oblečením i ďalšími šperky. Môže byť hladký alebo osadený najrôznejšími kamienky či drahými kameňmi.

prejsť na článok