Rodinná auta mizí rychle z nabídky

Rodinná auta, tedy auta MPV ( zakladatel této kategorie prostorných zvýšených a až sedmimístných aut byl v Evropě kdysi známý Renault Espace) a auta typu kombi poměrně rychle mizí z nabídky. Přestože na ně mnozí nedají dopustit, trend je jasný. Stále více lidé poptávají vozy SUV tedy vyšší a těžší vozy s vyšší spotřebou, přestože v přímém srovnání dynamiky, prostornost a spotřeby drtivě prohrávají. V případě potřeby více než pěti míst se musíte prostorově uskromnit, nebo vzít zavděk dodávkou. Některá kombi, či MPV už koupíte jen jako ojetá. Ale pořád to může dávat větší smysl než investovat do nového auta, které není pro vás to pravé ořechové. Zmíním třeba Ford Galaxy s dynamickým dieselovým motorem. Auto mohlo mít pohon na všechna čtyři kola, pobralo pohodlně 7 lidí a slušný náklad k tomu. Servisní náklady byly nízké a spotřeba také. Rozměry auta umožňovaly i pohodlné nákupy ve stísněných parkovištích nákupních center. Prostě téměř dokonalý univerzál. :-)

prejsť na článok

Rodinná dovolenka v Hoteli Skalka so zľavou 20%

Letná rodinná dovolenka so zľavou 20 % + 2 deti do 12 rokov s ubytovaním zdarma na vás čaká v Hoteli Skalka v Rajeckých Tepliciach. Komfortne zariadené rodinné izby sú už pripravené, k dispozícii je detský kútik s množstvom hračiek a v rozľahlom...

prejsť na článok

Rýchle špargľové dobroty

Ako sme vám nedávno sľúbili, tak dnes vám prinášame zaujímavé a hlavne rýchle recepty so špargľou. Tak len smelo do varenia. :)

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Vanilka Vôňa do auta

Vôňa Vanilka, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Levandula Vôňa do auta

Vôňa Levandula, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Antitabak Vôňa do auta

Vôňa Antitabak, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok