SlowNatur Flowie Levandula Vôňa do auta

Vôňa Levandula, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Kokos Vôňa do auta

Vôňa Kokos, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Vanilka Vôňa do auta

Vôňa Vanilka, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Antitabak Vôňa do auta

Vôňa Antitabak, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

Levanduľa úzkolistá – ozdoba záhrady

Už od pradávna sa levanduľa používa ako prísada do rôznych parfumov, no svoje miesto si našla aj v medicíne. Dokonca si získala povesť hojivého a močopudného prostriedku. Levanduľa má mnohostranné využitie. Môžete si ju naaranžovať do kytíc alebo usušený

prejsť na článok

Levanduľa v kuchyni

Levanduľa je bylinka používaná už viac ako 2500 rokov na rôzne účely- od odpudzovania molí cez hojenie bodnutí od hmyzu až po liek na úľavu od bolestí, črevných a tráviacich kŕčov. Popri všetkých týchto svojich vlastnostiach má levanduľa navyše aj vynikaj

prejsť na článok