Realizácia stavby

Disponujeme širokým výberom strojov na prepravu sypkých materiálov a preto vám vieme návrhom správneho nasadenia techniky ušetriť čas a peniaze. Príspevok Realizácia stavby je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok

Projektovanie stavby

Chcete zastrešiť kompletné búracie a demolačné práce? Poskytujeme komplexné služby pre demolácie rodinných domov, priemyselných budov a areálov. Príspevok Projektovanie stavby je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok

Hromovka – Špindlerův Mlyn

Realizácia a návrh osvetlenia v športovej predajni Hromovka s prihľiadnutím na investorom požadovanú intenzitu osvetlenia. Táto realizácia je jasným dôkazom toho, že aj s nižším rozpočtom je možné dosiahnuť požadovaný efekt z pohľadu kvality, dostatočného

prejsť na článok

Konzultácia stavby a financovania

Potrebujete pomôcť s výkopovými prácami pri väčšom projekte? Prípadne vám stačí vykopať základy domu alebo bazénu? Neváhajte nám zavolať. Príspevok Konzultácia stavby a financovania je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok

Realizácia exteriérových strojových omietok na stavbe v Coburgu, Nemecko

The post Realizácia exteriérových strojových omietok na stavbe v Coburgu, Nemecko appeared first on HK Group.sk.

prejsť na článok

Bytový komplex čerešne Bratislava

V bytovom komplexe čerešne Bratislava / Polianky / firma ELMS realizovala kompletnú dodávku elektroinštalácii silnoprúd, slaboprúd. Realizácia bytového projektu s takmer 180 bytmi so špecifickými úpravami budúcich majiteľov preverila schopnosti realizačné

prejsť na článok