Projektovanie stavby

Chcete zastrešiť kompletné búracie a demolačné práce? Poskytujeme komplexné služby pre demolácie rodinných domov, priemyselných budov a areálov. Príspevok Projektovanie stavby je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok

Projektovanie

Test The post Projektovanie appeared first on BlueberryS - Solution for you.

prejsť na článok

Realizácia stavby

Disponujeme širokým výberom strojov na prepravu sypkých materiálov a preto vám vieme návrhom správneho nasadenia techniky ušetriť čas a peniaze. Príspevok Realizácia stavby je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok

Konzultácia stavby a financovania

Potrebujete pomôcť s výkopovými prácami pri väčšom projekte? Prípadne vám stačí vykopať základy domu alebo bazénu? Neváhajte nám zavolať. Príspevok Konzultácia stavby a financovania je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok

Po dvoch rokoch sme sa vrátili do drevenice na Považí

V roku 2020 sme Vám priniesli zábery zo stavby pece a sporáku v drevenici na Považí. Prednedávnom sme sa vrátili do už zariadeného interiéru a musím povedať, že sa nám tam veľmi páčilo. V kontexte zariadeného domu, pôsobia stavby úplne inak, ako keď sme z

prejsť na článok

EQUITONE vyhlasuje 6. ročník študentskej súťaže

Navrhnúť zaujímavý a pútavý projekt odvetranej fasády je ústrednou témou v poradí už 6. ročníka súťaže EQUITONE. Úlohou študentov piateho ročníka odboru architektonické konštrukcie a projektovanie Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Brat

prejsť na článok