Bytový komplex čerešne Bratislava

V bytovom komplexe čerešne Bratislava / Polianky / firma ELMS realizovala kompletnú dodávku elektroinštalácii silnoprúd, slaboprúd. Realizácia bytového projektu s takmer 180 bytmi so špecifickými úpravami budúcich majiteľov preverila schopnosti realizačného tímu. Realizácia: 10/2017 – 12/2019Rozsah: elektroinštalácia silnoprúd, slaboprúd,Objem zákazky: 1 Mil. EURZadávateľ: GEMO SLOVENSKO spol. s.r.o Príspevok Bytový komplex čerešne Bratislava je zobrazený ako prvý na elms.

prejsť na článok

Nájomné bývanie na Terchovskej

Nájomné bývanie na Terchovskej, na ktorom sa podieľa aj naša spoločnosť Obermeyer Helika, bude predstavovať bytový komplex s vynikajúcim urbanistickým riešením aj citlivým začlenením do územia. Pozitívom je tiež priepustnosť verejného priestoru a vzniknut

prejsť na článok

Bytový dom Sĺňava

Bytový dom Sĺňava Lokalita Piešťany Kategória Bytový dom Rok 2020 Rozsah riešenia Distribučné rozvody, prípojky NN, slaboprúdové rozvody, verejné osvetlenie, silnoprúdová a slaboprúdová elektroinštalácia, návrh um

prejsť na článok

Skoré a neskoré čerešne

Čerešničky, čerešničky, čerešne ... u detí veľmi obľúbené. Čerešne majú špecifickú a príťažlivú arómu. Obsahujú plno hodnotných výživových látok. Pôsobia protizápalovo, pomáhajú pri paradentóze a artritíde, a tiež pomáhajú udržať si zdravú pleť.

prejsť na článok

Čerešne pre zdravie

Sú sladké, zdravé a liečivé — tohtoročnú čerešňovú sezónu si určite nenechajte ujsť, čerešne dokážu pre vaše zdravie skutočné zázraky. A najlepšie chutia z vlastnej záhrady.

prejsť na článok

Bytový dom Podbrezová

The post Bytový dom Podbrezová appeared first on Strechy Kežmarok | PLUTA-STRECHY, s.r.o..

prejsť na článok