Ramenový nosič kontajnerov Essel na podvozku Mercedes-Benz

Ramenový nosič kontajnerov Essel na podvozku Mercedes-Benz Ramenový nosič kontajnerov, tiež známy ako reťazový nakladač kontajnerov, je u nás menej obvyklý typ hydraulického zariadenia. Svoje využitie však nájde v rôznych oblastiach, najmä v komunálnych službách či odpadovom priemysle.Značka ESSEL je zastrešená slovenským výrobcom hydraulických zariadení, so sídlom v Slovenskej Ľupči.Modelové rady ramenových nosičov kontajnerov sa rozlišujú podľa nosnosti, v tomto prípade je to 12 ton (pri zasunutom stave). Po vysunutí ramien sa zníži celková nosnosť na stále postačujúcich 8 400 kg. Dĺžka ramien pri vysunutom stave je 4 metre. Štandardné vybavenie: Prestaviteľné dorazy vymedzujúce bočný a pozdĺžny pohyb kontajnera Hexagonálny profil nakladacích ramien aj teleskopických výsuvov ramien pre zvýšenie ich pevnosti Dva zaisťovacie háky s poistkami pre zachytenie kontajneru pri vysýpaní, ovládanie hákov pneumatickými valcami s bezpečnostnými poistkami Dve zadné hydraulicky nezávisle vysúvateľné podpery Všetky čapy galvanicky pokovované Pomocný rám je oceľový, špeciálne profilovaný a dierovaný s úchytmi na podvozok a zabezpečuje spojenie nadstavby s podvozkom pomocou špeciálne navrhnutých upínacích prvkov Súčinný výsuv teleskopických výsuvov ramien Rýchloposuv ramien pre vyklopenie nezaťažených ramien, alebo skladanie prázdneho kontajnera Vysokopevnostné závesné reťaze 13-8 s antikoróznou úpravou Skracovače pre vysokopevnostní závesné reťaze 13-8 Bezpečnostné zaisťovanie reťazí kontejnera RAK 13- Ochranné kryty piestnic hlavných valcov – oceľové, žiarovo zinkované Ochranné mriežky zadných skupinových svetiel – zinkované Viac informácií nájdete na stránke KONTAJNEROVÉ NAKLADAČE. Pozrite si tiež naše referencie.  Servis Sieť kvalitných servisných stredísk po celej SR, preventívny program údržby, technické poradenstvo a zabezpečenie náhradných dielov. Z Kvalita Sortiment najkvalitnejších a najprogresívnejších svetových značiek v segmente. \ Odbornosť Odborne vyškolení a skúsení zamestnanci. Predaných zariadení Bohaté skúenosti, vyše 1 300 predaných zariadení. Zákazníkov Overené zákazníkmi, máme viac ako 1 000 zákazníkov. Rokov na trhu Tradícia, sme už viac ako 18 rokov na trhu. Kontakt +421 48 414 70 83 +421 905 518 668 Adresa Kremnička 3 Banská Bystrica 974 05 Email [email protected] Otváracie hodiny Po Pia 7:30 16:00 Získajte cenovú ponuku Meno Telefón Email Správa Odoslať The post Ramenový nosič kontajnerov Essel na podvozku Mercedes-Benz appeared first on EverLift Slovakia.

prejsť na článok

Hákový nosič kontajnerov MEC KT012/46 na podvozku Mercedes-Benz Arocs

Hákový nosič kontajnerov MEC KT012/46 na podvozku Mercedes-Benz Arocs Hákový nosič kontajnerov, tiež známy ako hákový

prejsť na článok

Mercedes-Benz trieda E

Značka Mercedes-Benz patrí k lídrom v produkcii prezentačných a komfortných vozidiel. Je preto pochopiteľné, že v našej flotile máme aktuálne dve vozidlá tejto značky. The post Mercedes-Benz trieda E appeared first on AirLimo.sk.

prejsť na článok

Mercedes-Benz CLS: Nové 4-dverové kupé na prvých snímkach

Ešte tento mesiac odhalí Mercedes-Benz na autosalóne v Los Angeles tretiu generáciu 4-dverového kupé. Stuttgart preto púta pozornosť prvými fotografiami. Novinke názov CLS ostane, ale v hierarchii značky sa vzdiali od materského „éčka“.

prejsť na článok

Limitovaná ponuka vozidiel k priamemu odberu

Nezmeškajte šancu získať svoje vysnívané prémiové vozidlo značky Mercedes-Benz so zvýhodnením na vybrané modely a výhodným financovaním od Mercedes-Benz Financial Services Slovakia. Pre aktuálny zoznam vozidiel nás, prosím, kontaktujte. Predaj voz

prejsť na článok

Mercedes-AMG GLE Coupé 63 a GLE Coupé 63 S

Mercedes-Benz GLE Coupe rozširuje svoju ponuku o dve vysokovýkonné verzie: Mercedes-AMG GLE Coupé 63 4Matic + a GLE Coupé 63 S 4Matic +

prejsť na článok