Mercedes-AMG GLE Coupé 63 a GLE Coupé 63 S

Mercedes-Benz GLE Coupe rozširuje svoju ponuku o dve vysokovýkonné verzie: Mercedes-AMG GLE Coupé 63 4Matic + a GLE Coupé 63 S 4Matic +

prejsť na článok

Audi RS5 Coupé/Sportback: Ingolstadtské strely zvládnu stovku pod štyri sekundy!

Po facelifte „rodinnej strely“ Audi RS4 Avant prichádzajú na rad aj jej športoví súrodenci s karosériou kupé. Technika je rovnaká, no nižšia hmotnosť im prináša ešte presvedčivejšiu dynamiku.

prejsť na článok

Audi A5 Coupe v povedeném decentním tuningu na MEGA FOTO meetu

Tahle modrá audina se objevila hned na našem prvním MEGA FOTO meetu. Bezesporu velice zajímavá kára s decentními úpravami.

prejsť na článok

Mercedes-Benz trieda E

Značka Mercedes-Benz patrí k lídrom v produkcii prezentačných a komfortných vozidiel. Je preto pochopiteľné, že v našej flotile máme aktuálne dve vozidlá tejto značky. The post Mercedes-Benz trieda E appeared first on AirLimo.sk.

prejsť na článok

Test: Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ - 435 koní na každý deň

Mercedes GLE vyzerá na prvý pohľad mierumilovne. Vôbec však taký nemusí byť. Najmä nie potom ako dostane odznak “AMG”. V takom prípade je pripravený byť nekompromisný. AMG pripravilo niekoľko verzií GLE. My sme vyskúšali tú najslabšiu, ktorá má výkon len

prejsť na článok

Mercedes-Benz CLS: Nové 4-dverové kupé na prvých snímkach

Ešte tento mesiac odhalí Mercedes-Benz na autosalóne v Los Angeles tretiu generáciu 4-dverového kupé. Stuttgart preto púta pozornosť prvými fotografiami. Novinke názov CLS ostane, ale v hierarchii značky sa vzdiali od materského „éčka“.

prejsť na článok