Hákový nosič kontajnerov MEC KT012/46 na podvozku Mercedes-Benz Arocs

Hákový nosič kontajnerov MEC KT012/46 na podvozku Mercedes-Benz Arocs Hákový nosič kontajnerov, tiež známy ako hákový naťahovák alebo nakladač kontajnerov, je veľmi obľúbený typ hydraulického zariadenia. Svoje využitie nájde v rôznych oblastiach, najmä v stavebníctve, komunálnych službách či odpadovom priemysle. Zákazníkov osloví aj prijateľná cena zariadenia.Modelové rady hákových nosičov kontajnerov sa rozlišujú podľa nosnosti. Všeobecne by sa dalo tvrdiť, že je to od 3 30 ton, pričom sa ešte určuje aký dlhý kontajner dokáže naložiť. Viac informácií nájdete na stránke KONTAJNEROVÉ NAKLADAČE. Často sa stáva, že sa naťahovák kontajnerov kombinuje s hydraulickou rukou. Takáto kombinácia hydraulických zariadení ponúka obrovské možnosti a značne zvyšuje efektivitu práce. Využitie je najmä v odpadovom priemysle, ale aj iných oblastiach. V týchto prípadoch je vhodné myslieť aj na hydraulické príslušenstvo, ako sú drapáky, rotátory a iné.Teraz vám ukážeme vozidlo, na ktoré sme montovali zákazníkovi hákový nosič kontajnerov značky MEC, model KT012/46. Vozidlo bolo objednané stavebnou firmou. Fotografie nájdete v galérii pod článkom.Pozrite si tiež naše referencie.  Servis Sieť kvalitných servisných stredísk po celej SR, preventívny program údržby, technické poradenstvo a zabezpečenie náhradných dielov. Z Kvalita Sortiment najkvalitnejších a najprogresívnejších svetových značiek v segmente. \ Odbornosť Odborne vyškolení a skúsení zamestnanci. Predaných zariadení Bohaté skúenosti, vyše 1 300 predaných zariadení. Zákazníkov Overené zákazníkmi, máme viac ako 1 000 zákazníkov. Rokov na trhu Tradícia, sme už viac ako 18 rokov na trhu. Kontakt +421 48 414 70 83 +421 905 518 668 Adresa Kremnička 3 Banská Bystrica 974 05 Email [email protected] Otváracie hodiny Po Pia 7:30 16:00 Získajte cenovú ponuku Meno Telefón Email Správa Odoslať The post Hákový nosič kontajnerov MEC KT012/46 na podvozku Mercedes-Benz Arocs appeared first on EverLift Slovakia.

prejsť na článok

Ramenový nosič kontajnerov Essel na podvozku Mercedes-Benz

Ramenový nosič kontajnerov Essel na podvozku Mercedes-Benz Ramenový nosič kontajnerov, tiež známy ako reťazový naklada

prejsť na článok

Mercedes-Benz trieda E

Značka Mercedes-Benz patrí k lídrom v produkcii prezentačných a komfortných vozidiel. Je preto pochopiteľné, že v našej flotile máme aktuálne dve vozidlá tejto značky. The post Mercedes-Benz trieda E appeared first on AirLimo.sk.

prejsť na článok

Hákový naťahovač kontajnerov MULTILIFT odovzdaný

Do spoločnosti zaoberajúcou sa spracovaním prevažne drahých kovov sme dodali nadstavbu na podvozku MAN. Základom nadstavby je optimalizovaný hákový naťahovač kontajnerov MULTILIFT OPTIMA 20S, ktorý spĺňa hlavné požiadavky – ako je výkon – 20t s váhou samo

prejsť na článok

Mercedes-Benz CLS: Nové 4-dverové kupé na prvých snímkach

Ešte tento mesiac odhalí Mercedes-Benz na autosalóne v Los Angeles tretiu generáciu 4-dverového kupé. Stuttgart preto púta pozornosť prvými fotografiami. Novinke názov CLS ostane, ale v hierarchii značky sa vzdiali od materského „éčka“.

prejsť na článok

Hydraulický žeriav PENZ s hákovým nosičom kontajnerov MARREL na podvozku DAF CF480 64

Hydraulický žeriav PENZ s hákovým nosičom kontajnerov MARREL na podvozku DAF CF480 64 Ak očakávate od hydraulickej ruky

prejsť na článok