Príprava čaju v kanvici Moka

Ak ste si ešte nepripravovali čaj v kanvici Moka, prichádzate o skvelý zážitok. Nielenže výsledky budú rovnako dobré, ale ušetríte aj peniaze, miesto na kuchynskej linke a čas. V skutočnosti je príprava čaju v kanvici Moka veľmi jednoduchá.

prejsť na článok

Príprava kávy Bombardino, viedenskej a alžírskej kávy pomocou kanvice Bialetti Moka

Aj keď naše kávové recepty vyžadujú espresso, Moka kanvica túto prácu zvládne. Káva Moka je veľmi podobná espressu a jej príprava je oveľa jednoduchšia. A ak vlastníte kanvicu Bialetti, máte čiastočne smolu.

prejsť na článok

Súťaž: Svetový deň čaju

Oslávte s nami Svetový deň čaju 15. decembra 2018. Medzi ciele tohto medzinárodného dňa patrí uznať práva ľudí pracujúcich na čajovníkových plantážach aj práva malých výrobcov, sprístupniť viac spotrebu čaju a podporiť spravodlivejší obchod. Podporte svoj

prejsť na článok

Príprava čaju

Čo to znamená, keď stojí blondínka v daždi pod lipou s hrnčekom v ruke? Robí si lipový čaj.

prejsť na článok

Rozdiel medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju

Viacerí ste sa pýtali, aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi bieleho čaju. Tak sme spolu s Katkou Samčíkovou pripravili jednoduché grafické vysvetlenie. Na obrázku sú znázornené rozdiely medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju z čínskej provincie Fu-ťien.

prejsť na článok

Mätový čaj, osvieži, upokojí a je vhodný aj v tehotenstve

Mätový čaj je osviežujúci a lahodný nápoj, ktorý si po stáročia vychutnávajú azda v každom kúte sveta. Môžete si pripraviť tento čaj buď z čerstvej mäty alebo si ho môžete pripraviť aj zo sušených lístkov mäty piepornej. Môžete využiť čajového vrecka aleb

prejsť na článok