Prezradíme Vám, prečo aj Vy potrebujete šperkovnicu pre svoje klenoty

Je veľmi pravdepodobné, že ste počas svojho života dostali alebo zdedili niekoľko hodnotných šperkov. Pripomínajú Vám vzácne chvíle s tými najbližšími. Tieto klenoty si preto zaslúžia len tú najlepšiu starostlivosť. Chcete, aby ste z nich mali radosť čo najdlhšie a aby ste ich prípadne raz mohli darovať tomu, kto ich symboliku ponesie ďalej. K tomu Vám, milé dámy, neodmysliteľne pomôže Vaša osobná šperkovnica. Pozrite sa, aké sú dnes v móde. Na počiatku zrodu šperkovníc pred stovkami rokov stála túžba žien aj mužov poukázať na svoje spoločenské postavenie nosením vzácnych šperkov, ktoré si následne starostlivo uchovávali v rôznorodých krabičkách. Ručne vyrábané šperkovnice plné drahých skvostov boli považované za hodnotný majetok, ktorým sa mohli pýšiť výlučne najvyššie spoločenské vrstvy. Odvtedy sa pohľad na šperkovnice zmenil a stali sa dostupnými pre každú ženu, ktorá si svoje skutočné klenoty chráni ich správnym uložením počas toho, ako ich práve nenosí. Dnes ich nájdete v rôznych tvaroch, veľkostiach, farbách a dizajnových prevedeniach. Je len na Vás, či si vyberiete elegantnú v koži, alebo farebnú s lesklým povrchom. Každá z nich bude perfektnou skrýšou pre Vaše najcennejšie spomienky v podobe Vašich vzácnych šperkov. Inšpirujte sa ponukou moderných a netradičných šperkovníc z dizajnového obchodu MEBA, ktoré sú dostupné v ich show-roome v Bratislave alebo na ich eshope. Vdýchnite svojej novej šperkovnici dušu a naplňte ju skutočnými klenotmi z našej kolekcie LISA a SYMPHONY. Šperky z týchto kolekcií boli navrhnuté a ručne vytvorené z luxusných Swarovski krištáľov, Swarovski perál a komponentov z pravej líšky, vo farbách pripomínajúcich zlato a striebro ako pravé korunovačné klenoty. Korunujte svoju krásu aj vy a objavte tieto nadčasové poklady. S akou myšlienkou tvorila tieto šperky naša dizajnérka Andrea Balašov: Šperky z kolekcie LISA sú najvýraznejšími šperkami v celej našej tvorbe pre sezónu jeseň/zima 2018. Opäť sme vsadili na pravé kožušiny tej najvyššej kvality v kombinácii s originálnymi Swarovski krištáľmi a perlami. Tieto luxusné šperky sú výsledkom detailnej ručnej práce a nosiť by ich mala extravagantná a elegantná dáma, ktorá hľadá naozaj niečo špeciálne. V kombinácii so šperkami z kolekcie SYMPHONY budú skutočnými klenotmi vo Vašej šperkovnici. The post Prezradíme Vám, prečo aj Vy potrebujete šperkovnicu pre svoje klenoty appeared first on LA GARCIA.

prejsť na článok

Ako nájsť vo firme „komunikačné klenoty“

Radi by ste viac komunikovali s médiami a verejnosťou? Ale máte pocit, že nemáte čo ... The post Ako nájsť vo firme „komunikačné klenoty“ first appeared on PR Špecialista.

prejsť na článok

PPC reklama na Facebooku verzus PPC reklama na Google: V čom je ktorá lepšia a prečo sa oplatí využívať obe súčasne?

Pýtate sa, čo majú spoločné Google PPC a Facebook Ads reklamy? Dokopy predstavujú približne polovicu celosvetového príjmu z online marketingu. No a PPC reklama funguje lepšie, keď beží na oboch platformách. Nižšie si prezradíme, prečo je tomu tak.

prejsť na článok

Luxusné šperky | GOLDIE DIAMONDS

GOLDIE DIAMONDS vám už 30 rokov prináša luxusné šperky, prstene, zásnubné prstene, obrúčky, náušnice, retiazky, náramky, prívesky, hodinky. Klenoty Goldie, Laurinská 15, Bratislava.

prejsť na článok

5 dôvodov prečo voiceover jednoducho potrebujete

Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Prečo sa ale obmedzovať a nemať to najlepšie z oboch svetov – aj vidieť a aj počuť? Dvojnásobne to platí pre produktové video, ktorého cieľom je nielen informovať potenciálneho zákazníka, ale ho aj zau

prejsť na článok

Maslové sušienky s kváskom-RECEPT

Fantastické sušienky, z ktorých vám bude do spevu! Či už na Vianoce alebo aj bežne počas roka, tieto sušienky budú hitom vašej kuchyne. Jednoduché na prípravu, skvelé do chuti. Recept nájdete publikovaný v našej knihe "Vianočné Kváskovanie- Chuť Vianoc" p

prejsť na článok