Maslové sušienky s kváskom-RECEPT

Fantastické sušienky, z ktorých vám bude do spevu! Či už na Vianoce alebo aj bežne počas roka, tieto sušienky budú hitom vašej kuchyne. Jednoduché na prípravu, skvelé do chuti. Recept nájdete publikovaný v našej knihe "Vianočné Kváskovanie- Chuť Vianoc" pod názvom Adventné maslové sušienky, no prezradíme vám ho aj tu v tomto článku. V limitovanej [] Príspevok Maslové sušienky s kváskom-RECEPT zobrazený najskôr Kváskovanie, rady, tipy, triky, všetko o kvásku.

prejsť na článok

Pečiatkové sušienky

Halloween sa blíži. Prečo si teda nespraviť nejakú super party s netradičnými pochúťkami? :-). My sme dostali darček od Formičkáreň.sk a takto super sme sa s nimi vyhrali. Ako prvé som urobila sladké strašidelné sušienky a servírovala som ich s marhuľovým

prejsť na článok

Celozrnné sušienky

bez cukru a vajec, cca na 3 plechy Na cesto potrebujeme: 480g hladkej celozrnnej špaldovej múky 300g masla (alebo alsan BIO, alebo kokosový olej) 170g ryžového sirupu 1 lyžička sušeného zázvorového prášku 1 lyžička sušenej BIO citrónovej kôry (prášok) Na

prejsť na článok

Ako zmeniť recept z LM na RK a naopak z RK na LM

Našli ste parádny recept, ktorý by ste chceli vyskúšať upiecť, no v postupe je použitý iný druh kvásku, než máte doma? Odteraz už bude jedno, aký kvások autor receptu použil. V tomto článku nájdete jednoduchý návod, ako zmeniť recept z lievito madre (pšen

prejsť na článok

Cintrónové sušienky

Všetky deti milujú sladkosti a určite aj tie vaše majú po náročnom dni v škole chuť na nejakú maškrtu. Veľakrát stačí zameniť základné ingrediencie ich zdravou alternatívou a výsledok bude výživovo hodnotnejší. A aby bol pre deti aj dostatočne lákavý, mys

prejsť na článok

Recept: Vynikajúca ostrokyslá polievka, ktorú si môžete spraviť sami doma

V tomto videu sa dozviete, ako si pripraviť vynikajúcu ostrokyslú polievku. Viktor Nagy vám ukáže krok za krokom recept, ako pripraviť túto pikantnú ázijskú polievku. Tento jednoduchý recept vám umožní uvariť ostrokyslú polievku ako z reštaurácie priamo v

prejsť na článok