Prečo nosiť okuliare ?

Niektorí ľudia potrebujú nosiť okuliare len vtedy, keď potrebujú vidieť vzdialené predmety alebo predmety, ktoré sú blízko. Iní musia neustále Čítať viac The post Prečo nosiť okuliare ? appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Prvýkrát do školy s okuliarmi? Časť 1, rady pre rodičov.

Je prirodzen , že rodičia nie s pripraven , keď sa dozvedia že ich dieťa mus nosiť okuliare. Nejde to vždy jednoducho a r chlo prijať že budete mať dieťa s okuliarmi . Ak je to ťažk pre v s, o to ťaž ie to mus byť pre mal ho človiečika aby pochopil,

prejsť na článok

Fotochromatické okuliare

Fotochromatické okuliare sú okuliare s dioptrickými šošovkami, ktoré sa automaticky stmavujú pri expozícii UV žiarenia a opäť sa rozjasňujú, keď Čítať viac The post Fotochromatické okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Okuliare so slnečným klipom

Čo je to klip na okuliare? Slnečné a dioptrické okuliare v jednom  Slnečný klip sa jednoducho magnetom priloží prisaje k Čítať viac The post Okuliare so slnečným klipom appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Okuliare + detský vek = problémy

Počet det ktor musia nosiť okuliare už od tleho veku m žiaľ vzrastaj cu tendenciu. V prv ch dňoch po naroden dieťa zrakom rozozn va svetlo od tmy a pohyby v okol , nedok že v ak zaostriť zrak a rozoznať detaily. Ostrozrakosť sa v ňom rozv ja len poma

prejsť na článok

BARBIE okuliare

V iOPTIKE máme nádherné originál BARBIE okuliare pre dievčatá i slečny. K okuliarom patrí i originál BARBIE púzdro     Čítať viac The post BARBIE okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok