BARBIE okuliare

V iOPTIKE máme nádherné originál BARBIE okuliare pre dievčatá i slečny. K okuliarom patrí i originál BARBIE púzdro     Čítať viac The post BARBIE okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Fotochromatické okuliare

Fotochromatické okuliare sú okuliare s dioptrickými šošovkami, ktoré sa automaticky stmavujú pri expozícii UV žiarenia a opäť sa rozjasňujú, keď Čítať viac The post Fotochromatické okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Okuliare so slnečným klipom

Čo je to klip na okuliare? Slnečné a dioptrické okuliare v jednom  Slnečný klip sa jednoducho magnetom priloží prisaje k Čítať viac The post Okuliare so slnečným klipom appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Dieťa prvé okuliare

Keď dieťa dostane svoje prvé okuliare, môže to byť zaujímavý a niekedy aj trochu nezvyčajný zážitok. Je dôležité pomôcť mu Čítať viac The post Dieťa prvé okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Slnečné okuliare – podľa čoho si vyberať a ktoré sú najlepšie práve pre vás?

Slnečné okuliare sú čoraz viac obľúbené. Podčiarkujú nielen vzhľad, ale aj charakter človeka. Okrem iného, naplno spĺňajú svoju praktickú a estetickú funkciu. Slnečné okuliare sa stali najobľúbenejším doplnkom každého outfitu.

prejsť na článok

Prečo nosiť okuliare ?

Niektorí ľudia potrebujú nosiť okuliare len vtedy, keď potrebujú vidieť vzdialené predmety alebo predmety, ktoré sú blízko. Iní musia neustále Čítať viac The post Prečo nosiť okuliare ? appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok