Okuliare so slnečným klipom

Čo je to klip na okuliare? Slnečné a dioptrické okuliare v jednom  Slnečný klip sa jednoducho magnetom priloží prisaje k Čítať viac The post Okuliare so slnečným klipom appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Fotochromatické okuliare

Fotochromatické okuliare sú okuliare s dioptrickými šošovkami, ktoré sa automaticky stmavujú pri expozícii UV žiarenia a opäť sa rozjasňujú, keď Čítať viac The post Fotochromatické okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

BARBIE okuliare

V iOPTIKE máme nádherné originál BARBIE okuliare pre dievčatá i slečny. K okuliarom patrí i originál BARBIE púzdro     Čítať viac The post BARBIE okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Dieťa prvé okuliare

Keď dieťa dostane svoje prvé okuliare, môže to byť zaujímavý a niekedy aj trochu nezvyčajný zážitok. Je dôležité pomôcť mu Čítať viac The post Dieťa prvé okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Slnečné okuliare – podľa čoho si vyberať a ktoré sú najlepšie práve pre vás?

Slnečné okuliare sú čoraz viac obľúbené. Podčiarkujú nielen vzhľad, ale aj charakter človeka. Okrem iného, naplno spĺňajú svoju praktickú a estetickú funkciu. Slnečné okuliare sa stali najobľúbenejším doplnkom každého outfitu.

prejsť na článok

Kategórie slnečných okuliarov. Aké poznáme?

Slnečné okuliare sú nielen módnym doplnkom, ale predovšetkým ochranou pred škodlivým slnečným žiarením. Pri výbere správnych slnečných okuliarov je dôležité zohľadniť nie len ich dizajn a štýl, ale aj účinnosť pri blokovaní slnečného žiarenia. Jedným z kľ

prejsť na článok