Pracovné stretnutie s OZ HANS.

OZ HANS a Viera Hincová na pracovnom stretnutí v našej Ambulancii. Niet nádeje pre kameň byť niečím iným než kameňom. Ale spoluprácou sa zoskupí a stane sa chrámom.Antoine de Saint-Exupéry The post Pracovné stretnutie s OZ HANS. appeared first on ADEPT.

prejsť na článok

Ministerstvo spravodlivosti SR navrhuje zmenu spôsobu sledovania výkonu ústavnej starostlivosti sudcom

Pre zistenia o závažnom porušovaní práv detí v reedukačných centrách zvoláva generálny prokurátor SR multilaterálne pracovné stretnutie.

prejsť na článok

Stretnutie s pedagógom Mironom Zelinom

Pozývame pedagógov a psychológov základných a stredných škôl na stretnutie s pedagógom Mironom Zelinom na tému UČITEĽ alebo ČO POTREBUJE NAŠA ŠKOLA? Stretnutie...

prejsť na článok

Pracovné právo

Pracovné zmluvy, skončenie pracovného pomeru, nevyplatenie mzdy a odstupného a iné The post Pracovné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Zdravý fastfood?

Stravovanie z fastfoodu sa stáva čoraz častejšie súčasťou nášho stravovania. V robote si buď zohrejeme niečo z domu, alebo v behu na pracovné stretnutie zhltneme bagetu, poprípade si kúpime niečo rýchle vo fastfoode. Je toto jedlo zdravé?

prejsť na článok

Voľné pracovné pozície

Chceli by ste pracovať v OC Miloslavov v niektorej z predajní? Sledujte aktuálne pracovné pozície.   Predavač(ka) v pekárni Predajca v obchode Dobrý rum Pracovná ponuka nechtový dizajn Pracovná ponuka Vinotéka The

prejsť na článok