Pracovné právo

Pracovné zmluvy, skončenie pracovného pomeru, nevyplatenie mzdy a odstupného a iné The post Pracovné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Rodinné právo

Rozvod manželstva, zrušenie a vyporiadanie BSM, starostlivosť o maloleté deti a iné The post Rodinné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Medzinárodná organizácia práce (ILO) a kolektívne vyjednávanie

Medzinárodná organizácia práce (ILO) a kolektívne vyjednávanie Kolektívne vyjednávanie je esenciálny nástroj, ktorý umožňuje zamestnancom a zamestnávateľom dosiahnuť dohodu o pracovných podmienkach, mzdách a iných aspektoch pracovného vzťahu. Je to proces

prejsť na článok

Ústavné právo

Ústavné sťažnosti, zastupovanie pred Ústavným súdom SR a iné The post Ústavné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Obchodné právo

Zakladanie a zmeny obchodných spoločností, vzťahy súvisiace s podnikaním, záväzkové vzťahy a iné The post Obchodné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Voľné pracovné pozície

Chceli by ste pracovať v OC Miloslavov v niektorej z predajní? Sledujte aktuálne pracovné pozície.   Predavač(ka) v pekárni Predajca v obchode Dobrý rum Pracovná ponuka nechtový dizajn Pracovná ponuka Vinotéka The

prejsť na článok