Poznáte naše online reuse centrum? Je tu pre ľudí z celého Slovenska

Nie ste z Trnavy a okolia? Nevadí! Komunitné reuse centrum našej Baterkárne sa teší veľkému úspechu a preto sme sa spolu s nevyhadzujto.cz rozhodli, že vám reuse centrum prinesieme aj [...] Príspevok Poznáte naše online reuse centrum? Je tu pre ľudí z celého Slovenska je zobrazený ako prvý na Baterkáreň.

prejsť na článok

Ako dobre poznáte KLITORIS?

Čo je kľúčom k orgazmu pre väčšinu žien s najvyššou koncentráciou nervových zakončení celého tela? Väčšina ľudí vie, že to je klitoris.

prejsť na článok

Očistili sme centrum od odpadkov

Piatkové letné popoludnie sa dá tráviť rôznymi spôsobmi; my sme sa rozhodli touto prospešnou aktivitou poukázať na to, aké zanedbané a znečistené je centrum Martina V priebehu niekoľkých hodín sme očistili od rôznych odpadkov a špakov Námestie S. H. Vaj

prejsť na článok

Turistická mapa Slovenska - Freemap

Veľmi čist a prehlľadn online turistick mapa slovenska, turistick značky, vrstevnice, reli f, zoom. Hlavn m cieľom združenia Freemap Slovakia je podpora mapovania a tvorby m p so slobodnou licenciou.

prejsť na článok

Výstava VŠ pre stredoškolákov Košického kraja

Výstava sa konala 23. novembra 2023 v telocvični Strednej odbornej školy informačných technológií, Ostrovského 1 v Košiciach. Zúčastnili sa jej žiaci tretích ročníkov maturitných odborov. Košický samosprávny kraj (KSK) sa rozhodol aktívne reagovať na

prejsť na článok

Poznáte všetky druhy ženského orgazmu?

Ženy majú pred mužmi v jednej oblasti navrch. Ide o orgazmus, ktorý dámy dokážu prežívať rôznym spôsobom a hlavne ho vedia dosiahnuť v rôznych častiach tela. Poznáte všetky?

prejsť na článok