Poznáte všetky druhy ženského orgazmu?

Ženy majú pred mužmi v jednej oblasti navrch. Ide o orgazmus, ktorý dámy dokážu prežívať rôznym spôsobom a hlavne ho vedia dosiahnuť v rôznych častiach tela. Poznáte všetky?

prejsť na článok

Ako dobre poznáte KLITORIS?

Čo je kľúčom k orgazmu pre väčšinu žien s najvyššou koncentráciou nervových zakončení celého tela? Väčšina ľudí vie, že to je klitoris.

prejsť na článok

SQUIRTING

SQUIRTING - Schopnosť takzvaného mokrého orgazmu u niektorých žien bola písomne zaznamenaná už v staroveku. Chcete o ňom vedieť viac? Nech sa páči :)

prejsť na článok

SELFIE Z VAGÍNY?

Svetom sa rozmohli selfie fotografie. Pre tých čo by mali záujem zistiť alebo vychutnať si, čo sa deje trebárs počas orgazmu vo vagíne je tu tento článok.

prejsť na článok

Orgazmus a jeho výhody

Moderná medicína ešte stále tak úplne nerozumie orgazmu. Vieme však, že pre nás ako ľudí je náš psychický stav hlavným faktorom toho či ho môžeme dosiahnuť, alebo ťažkosti pri jeho dosahovaní.

prejsť na článok

Poznáte naše online reuse centrum? Je tu pre ľudí z celého Slovenska

Nie ste z Trnavy a okolia? Nevadí! Komunitné reuse centrum našej Baterkárne sa teší veľkému úspechu a preto sme sa spolu s nevyhadzujto.cz rozhodli, že vám reuse centrum prinesieme aj [...] Príspevok Poznáte naše online reuse centrum? Je tu pre ľudí z cel

prejsť na článok