Postavte seba na prvé miesto

Váš životný štýl a spôsob stravovania sa nutne odzrkadľuje na vašom vzhľade aj na vašom zdraví. A práve zdravie je to najcennejšie, čo máte, preto by ste starostlivosť o svoje telo nemali podceňovať a odsúvať na druhú koľaj.  Keď potrebujete pomôcť s právnymi vecami, oslovíte právnika.Keď potrebujete pomôcť s účtovníctvom, oslovíte účtovníčku.Ak potrebujete opraviť auto, nájdete si skvelého automechanika.Ak potrebujete pomôcť vášmu psíkovi, nájdete si toho najlepšieho veterinára na svete.Prečo potom, keď cítite, že potrebujete niečo zmeniť na svojom životnom štýle a v stravovaní, nevyhľadáte odborníka, ale pýtate si tipy od kolegyne alebo hľadáte infromácie na internete? Namiesto toho, aby ste si našli výživového mentora, ktorý vás raz a navždy naučí, ako správne jesť, skúšate pochybné diéty a riadite sa vygooglenými radami, ktoré sú často celkom protichodné.Keď sa zo skratky vykľuje okľuka Ak hľadáte firmu, ktorá za vás navarí, nič sa tým nenaučíte. Keď  potom zistíte, že je to už pre vašu peňaženku náročné, alebo si pomyslíte, že ste už v cieli, prestanete tie krabičky kupovať. Výsledkom vždy bolo, je a bude, že sa čoskoro dostanete opäť na začiatok.Vyskúšali ste už život bez sacharidov, bez tukov, bez jedla, bez všetkého, podporili ste to kávou či džúsom na chudnutie, keto vychytávkou? No nič z toho nepomohlo? V ešte komplikovanejšom metabolickom stave sa aj tak stále zdráhate obrátiť na odborníkov, pretože ste sklamaní a obávate sa, že ten ďalší zaručený spôsob budú opäť len vyhodené peniaze? Rovnako ako pri všetkom, aj pri odbornom výživovom poradenstve platí, že kvalita má svoju cenu. Nielen pokiaľ ide o peniaze, ale aj pokiaľ ide o čas, odhodlanie a sústredenie, ktoré do svojho úsilia investujete. Nevkaldajte viac svoje nádeje do náhodných a pochybných informácií, ani do pseudoodborníkov, ktorí ponúkajú zázraky na počkanie a nemožné do troch dní.  The post Postavte seba na prvé miesto appeared first on Body Clinic.

prejsť na článok

Keď chcem zdravo a šťastne žiť, musím dať seba na prvé miesto! 

To sa ľahko povie, ale ako to mám urobiť?Keď ráno vstanem, prvé čo spravím vypustím z domu naše fenky, nalejem mačičkám mlieko, nasypem psíkom granule a je tu čas pre mňa.Zacvičím pár pozdravov slnku, ponaťahujem svaly uvoľním chrbát a posadím sa do medit

prejsť na článok

Šéfkuchári z divízie automatizácie, merania a regulácie vyhrali 1.miesto

V sobotu 26.8.2023 sa tím z DAMR pod vedením šéfkuchára Michal Takáča zúčastnil v rámci Dní obce Topoľnica súťaže vo varení guláša, kde obsadili prvé miesto v rámci 13 hodnotiacich gulášov. V tomto roku je to už ich druhá výhra 1. miesta vo varení gulášu!

prejsť na článok

Ekologický záhradkár bez kompostoviska? Nemožné :)

Bio odpad nepatrí do spaľovní komunálneho odpadu ani na skládku, ale do kompostu. Tam z neho namiesto odpadu získate cenné organické hnojivo. Prispejte k zlepšeniu životného prostredia – postavte si kompostovisko.

prejsť na článok

Dovoľ si To, čo sa ti nedarí, je to, čo si nedovolíš

Poď zmeniť staré kódy, presvedčenia a programy. Nemusiš žiť tak, ako nechceš. Nemusíš žiť podľa predstáv iných. Nemusíš pokračovať vo vyšliapaných cestičkách tvojho rodu Skús sa pozrieť na to, čo sa u vás alebo v tvojom živote opakuje a skús to zmeniť.

prejsť na článok

Úspešní v súťažiach

Naši žiaci majú mnoho príležitostí zažiť úspech, radosť zo súťaženia, uspokojenie z porovnania výsledkov svojej práce s inými žiakmi z celého kraja či Slovenska. Nedávno sa Martin Loziňák stal úspešným riešiteľom olympiády ľudských práv. Nina Gričová je ú

prejsť na článok